Skip to main content

Bear Grylls va fi personajul principal în You vs Wild, următorul serial interactiv Netflix

 
Bear Grylls va fi personajul principal în You vs Wild, următorul serial interactiv Netflix

Bandersnatch în sălbăticie. Bear Grylls va fi protagonistul unui nou serial interactiv produs de Netflix.

Publicitate

Serialul se va numi You vs Wild și va avea opt episoade în care privitorul va putea să aleagă ce va face Bear Grylls pentru a putea supraviețui. You vs Wild va avea premiera pe 10 aprilie la nivel global pe Netflix, scrie Variety.

„Sunt foarte mândru să vă prezint primul serial de acțiune interactiv, care dă utilizatorilor șansa să exploreze lumea și peisajele din postura mea”, a declarat Bear Grylls.

Anunțul a fost făcut la conferința de presă Netflix din studiourile de la Los Angeles într-un panel dedicat filmelor și serialelor de tip „storytelling”.

Netflix a lansat în 2017 conceptul de serial sau film interactiv. Minecraft: Story Mode, Puss in Boots: Trapped in an Epic Tale, Buddy Thunderstruck: The Maybe Pile și Stretch Armstrong The Breakout sunt primele titluri interactive, dedicate copiilor.

La sfârșitul anului 2018, Netflix a lansat filmul interactiv Black Mirror: Bandersnatch, unde telespectatorul decidea soarta tânărului Stefan Butler. 

Recent, reprezentanții Netflix au anunțat că în viitor vor pune mai multe accent pe producțiile interactive, de la science-fiction la comedii romantice.

 

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Trimite un comentariu