Skip to main content

Intră în politică, iese de pe TV. Rareș Bogdan nu mai are voie să facă Jocuri de putere

 
Intră în politică, iese de pe TV. Rareș Bogdan nu mai are voie să facă Jocuri de putere

Realizatorul de televiziune Rareș Bogdan nu va mai avea emisiune la Realitatea TV, unde modera Jocuri de putere.

Publicitate

Motivul ține de faptul că el este, oficial, candidatul PNL pentru alegerile Europarlamentare. Este primul pe lista PNL.

Calitatea de candidat este incompatibilă cu cea de moderator de televiziune, potrivit reglementărilor audiovizuale.

Ce spune Codul audiovizual:

„Radiodifuzorii nu pot difuza emisiuni de ştiri şi dezbateri prezentate sau moderate de oameni politici care deţin funcţii sau demnităţi publice ori purtători de cuvânt ai instituţiilor publice, precum şi de persoane desemnate public să candideze sau care şi-au anunţat public intenţia de a candida la alegerile locale, parlamentare sau prezidenţiale.”

Lista candidaților pentru europarlamentare a fost validată joi în Biroul Executiv Național al PNL, informează Digi 24. Rareș Bogdan deschide această listă fiind urmat de primarul din Alba Iulia, Mircea Hava. 

 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Va este teama de ce poate sa va faca ? CIUMA ROSIE se cutremura din temelie.
    Sunteti prea mici ca sa intelegeti ce va insemna BOGDAN RARES in politica.
    Este începutul sfirsitului pentru PSD . Veti ramane o trista amintire in istoria poporului roman. ROMANIA S-A TREZIT ! FLACARA SPERANTEI S-A REAPRINS !
    Protestul de azi 15 minute, a reunit inimile romanilor dezbinati timp de 30 de ani! Sa terminam cu ura si minciuna ce a otravit sufletele. ROMANI DE PRETUTINDENI UNITIVA ! TARA ARE NEVOIE DE VOI SA RENASCA !
  • In primul rand oricine poate sa ajunga europarlamentar ca si-asa n-o sa faca nimic pe mii de euro. In al doilea rand e un trend care se va accentua ca astia din presa sau chiar influenceri sau vedete pe FB sau virali sa fie adusi sa candideze pentru ca astia aduc voturi. Partidele n-au oameni capabili sa aduca voturi. In schimb orice personaj care place la oameni e candidat. Probabil ca e o chestie de timp pana Badea Ciutacu Gadea Ciuvi...aaa e prea batran asta...Ursu sau alte vedete din tv care au mii sute de mii milioane de falouarsi sa-si incerce norocu in partidele pe care le sustin. Fara sa aiba mare program sau sa stie lucruri, trebuie doar sa zica ce vrea lumea sa auda.
  • Eticheta de "jurnalist" pentru Rares Bogdan este o jignire la adresa celor care trudesc onest in aceasta meserie. Baiatul e un profitor, un atarnator, un combinagiu. Trecutul lui e plin de ispravi cu politicieni, iar PNL se compromite fara jena propunandu-l.

Trimite un comentariu