Skip to main content

Show-ul Chefi la cuțite se pregătește pentru un nou sezon cu jurații Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu

 
Show-ul Chefi la cuțite se pregătește pentru un nou sezon cu jurații Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu

Antena 1 anunță începerea filmărilor pentru sezonul cu numărul șapte al show-ului Chefi la Cuțite, produs de Mona Segall. 

Producția va continua cu aceeași formulă pe ecran, Gina Pistol, în rol de prezentator, și Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea în rol de jurați. 

Publicitate

„Perioada de preselecții pentru un nou sezon al celui mai iubit cooking-show, Chefi la cuțite, s-a încheiat și a strâns cei mai mult candidați înscriși în competiție până la acest moment. Un număr record de participanți și-au încercat norocul cu un preparat, în speranța că vor ajunge în arena culinară a emisiunii de la Antena 1, ale cãrei filmãri vor începe în curând”, anunță reprezentanții Antenei 1. 

La nivelul țării, preselecțiile unui nou sezon au strâns peste 5000 de înscrieri, printre care, doar 3000 s-au înregistrat doar în București. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Marian,stai liniștit,eu nu am criticat chefii cand erau la Pro tv,ma uitam cu mare drag înainte la Masterchef,cand erau acesti chefi! Eu comentez pe acest site de anul trecut!
  • Sa fim seriosi , pentru a mai creste in audiente antenuta readuce rezerva de lux sa vedem pana cand va mai merge ulciorul la apa , toamna primavara , se toceste la un momendat R cand erau la pro ii faceai in tot felul , ce arunca pro si merge la antenuta e bun , poate vrei sa zici cel mai prost , norocul ca pro si-a batut joc de Masterchef ca altfel nu se ajungea aici
  • Abia astept sa înceapa! Cel mai bun cooking show culinar! Jurații sunt simpatici si carismatici ,profesionaliști...,sunt cei mai buni!

Trimite un comentariu