Skip to main content

Organizatorul Comic Con face un festival şi la Cluj: Transylvania Comic Con

 
Organizatorul Comic Con face un festival şi la Cluj: Transylvania Comic Con

Comic Con, festivalul gamerilor, va avea încă o ediţie la toamnă în Cluj Napoca, Transylvania Comic Con. Evenimentul va avea loc între 18-20 octombrie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Publicitate

Transylvania Comic Con se exinde pentru prima dată, pe lângă ediţia din Bucureşti. Şi în Cluj, la fel ca în Bucureşti vor participa actori din filme sau seriale.

În cadrul evenimentului vor exista zone de street food, concursuri de cosplay, artişti de bandă desenată, demonstraţii de VR, precum şi un târg cu produse din zona serialelor.

Reamintim că cea de-a şaptea ediţie Comic Con, de la Bucureşti, va avea loc în weekendul 24-26 mai la Romexpo.

Mircea Mureşan, managerul general al East European Comic Con şi Transylvania Comic Con:

“Clujean fiind, mi-am dorit foarte mult să venim cu evenimentul în inima Transilvaniei, mai ales că de aici a pornit toată pasiunea. În 2012 am început cu Japan Play Transylvania, un festival micuţ, însă care mi-a deschis apetitul pentru mai mult.

În ultimii doi, trei ani, am analizat şi am pregătit Transylvania Comic Con, în special pentru că trebuie să îl structurăm pentru o locaţie cu totul nouă pentru noi. Tocmai de aceea, va avea o personalitate proprie şi o identitate unică, întrucât ne dorim să devină rapid un reper pentru regiune. Sperăm ca publicul să fie deschis şi să susţină prima ediţie printr-o participare cât mai numeroasă.”

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • R R
    Audientele Asia Express?? Au fost iar lideri detasati!

Trimite un comentariu

sus