Skip to main content

Cine a difuzat conferinţa de lansare a candidaţilor PNL, cu Rareş Bogdan?

 
Cine a difuzat conferinţa de lansare a candidaţilor PNL, cu Rareş Bogdan?

CAPTURĂ LA MINUT. Cine a transmis în direct conferinţa în care PNL îşi anunţa candidaţii pentru europarlamentare, cu Rareş Bogdan cap de listă?

Publicitate

Din monitorizarea Paginademedia.ro, conferinţa de la Palatul Parlamentului a fost transmisă, în direct, de la început, de posturile România TV şi B1 TV. Digi 24 şi Antena 3 difuzau diverse ştiri, nu au întrerupt programul pentru conferinţa liberalilor.

În primă fază, pe Realitatea TV era un material despre România, ţara WC-ului din fundul curţii. Ulterior, Realitatea TV a intrat în Breaking News, pe larg, exact la discursul lui Rareş Bogdan: "Le mulţumesc celor de la Realitatea TV şi lui Cozmin", a spus Rareş Bogdan.

"Renunţ la presă, este cea mai grea decizie din viaţa mea", a mai spus el. Rareş Bogdan: "Sper că voi avea succes în politică, aşa cum am avut şi în presă".

GALERIE FOTO.

Citeşte şi: Intră în politică, iese de pe TV. Rareş Bogdan nu mai are voie să facă Jocuri de putere

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Si uite asa cu "deontologul" in fruntea listei PNL mai pierde un vot.Auzi la el..."voi renunta la presa pentru un salariu mai mic(de europarlamentar)"...Un salariu de europarlamentar e in jur de 7400 de euro pe luna.Cit avea deontologul la nulitatea tv care e in insolventa?II dadea cozmin(nasul lui valcov) 10000?Mai sa fie.Vorba cuiva de mai sus:Amin PNL!!!
  • "Sper că voi avea succes în politică, așa cum am avut și în presă" - *** Orban a facut o greseala uriasa.
  • PNL amin! Păcat că ai îngropat o istorie strălucitoare și te-ai dus să îți dormi somnul de veci langa PNTCD! Ați făcut tara asta cadou PSD-ului! Rușine!
  • Ma lasi? Asta-i un *** in fata ca asta a fost ordinul... Oricum presa de la noi este o mizerie, dar sa il transmita pe asta si lor li s-a parut de porc.

Trimite un comentariu

sus