Skip to main content

Cine a difuzat conferinţa de lansare a candidaţilor PNL, cu Rareş Bogdan?

 
Cine a difuzat conferinţa de lansare a candidaţilor PNL, cu Rareş Bogdan?

CAPTURĂ LA MINUT. Cine a transmis în direct conferinţa în care PNL îşi anunţa candidaţii pentru europarlamentare, cu Rareş Bogdan cap de listă?

Publicitate

Din monitorizarea Paginademedia.ro, conferinţa de la Palatul Parlamentului a fost transmisă, în direct, de la început, de posturile România TV şi B1 TV. Digi 24 şi Antena 3 difuzau diverse ştiri, nu au întrerupt programul pentru conferinţa liberalilor.

În primă fază, pe Realitatea TV era un material despre România, ţara WC-ului din fundul curţii. Ulterior, Realitatea TV a intrat în Breaking News, pe larg, exact la discursul lui Rareş Bogdan: "Le mulţumesc celor de la Realitatea TV şi lui Cozmin", a spus Rareş Bogdan.

"Renunţ la presă, este cea mai grea decizie din viaţa mea", a mai spus el. Rareş Bogdan: "Sper că voi avea succes în politică, aşa cum am avut şi în presă".

GALERIE FOTO.

Citeşte şi: Intră în politică, iese de pe TV. Rareş Bogdan nu mai are voie să facă Jocuri de putere

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • teodor teodor
    Osă aveți eșec garantat.
  • Nulitatea Tv Nulitatea Tv
    Si uite asa cu "deontologul" in fruntea listei PNL mai pierde un vot.Auzi la el..."voi renunta la presa pentru un salariu mai mic(de europarlamentar)"...Un salariu de europarlamentar e in jur de 7400 de euro pe luna.Cit avea deontologul la nulitatea tv care e in insolventa?II dadea cozmin(nasul lui valcov) 10000?Mai sa fie.Vorba cuiva de mai sus:Amin PNL!!!
  • johhny bravo johhny bravo
    "Sper că voi avea succes în politică, așa cum am avut și în presă" - *** Orban a facut o greseala uriasa.
  • Biz Biz
    PNL amin! Păcat că ai îngropat o istorie strălucitoare și te-ai dus să îți dormi somnul de veci langa PNTCD! Ați făcut tara asta cadou PSD-ului! Rușine!
  • Liviu Sora Liviu Sora
    Ma lasi? Asta-i un *** in fata ca asta a fost ordinul... Oricum presa de la noi este o mizerie, dar sa il transmita pe asta si lor li s-a parut de porc.

Trimite un comentariu

sus