Skip to main content

Cine a difuzat conferința de lansare a candidaților PNL, cu Rareș Bogdan?

 
Cine a difuzat conferința de lansare a candidaților PNL, cu Rareș Bogdan?

CAPTURĂ LA MINUT. Cine a transmis în direct conferința în care PNL își anunța candidații pentru europarlamentare, cu Rareș Bogdan cap de listă?

Din monitorizarea Paginademedia.ro, conferința de la Palatul Parlamentului a fost transmisă, în direct, de la început, de posturile România TV și B1 TV. Digi 24 și Antena 3 difuzau diverse știri, nu au întrerupt programul pentru conferința liberalilor.

Publicitate

În primă fază, pe Realitatea TV era un material despre România, țara WC-ului din fundul curții. Ulterior, Realitatea TV a intrat în Breaking News, pe larg, exact la discursul lui Rareș Bogdan: "Le mulțumesc celor de la Realitatea TV și lui Cozmin", a spus Rareș Bogdan.

"Renunț la presă, este cea mai grea decizie din viața mea", a mai spus el. Rareș Bogdan: "Sper că voi avea succes în politică, așa cum am avut și în presă".

GALERIE FOTO.

 

Citește și: Intră în politică, iese de pe TV. Rareș Bogdan nu mai are voie să facă Jocuri de putere

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Si uite asa cu "deontologul" in fruntea listei PNL mai pierde un vot.Auzi la el..."voi renunta la presa pentru un salariu mai mic(de europarlamentar)"...Un salariu de europarlamentar e in jur de 7400 de euro pe luna.Cit avea deontologul la nulitatea tv care e in insolventa?II dadea cozmin(nasul lui valcov) 10000?Mai sa fie.Vorba cuiva de mai sus:Amin PNL!!!
  • PNL amin! Păcat că ai îngropat o istorie strălucitoare și te-ai dus să îți dormi somnul de veci langa PNTCD! Ați făcut tara asta cadou PSD-ului! Rușine!
  • Ma lasi? Asta-i un *** in fata ca asta a fost ordinul... Oricum presa de la noi este o mizerie, dar sa il transmita pe asta si lor li s-a parut de porc.

Trimite un comentariu