Skip to main content

Cristina Hurdubaia, de la Starea Nației, în echipa Europa FM

 
Cristina Hurdubaia, de la Starea Nației, în echipa Europa FM
Foto: Facebook Cristina Hurdubaia

Cristina Hurdubaia s-a alăturat echipei Europa FM, după o colaborare de mai bine de doi ani cu Dragoș Pătraru.

Jurnalista va realiza reportaje pentru emisiunea „Lumea Europa FM" și pentru campania „Urmează-ți Visul" difuzată în „Deșteptarea", programul matinal, anunță postul.

Publicitate

Cristina Hurdubaia:

„Faptele bune reprezintă cartea de vizită cea mai de preț a unui om. Faptele bune ne dau o stare de bine și ne fac mai buni. Faptele bune sunt peste tot, trebuie doar să le descoperim și, mai ales, trebuie să le înfăptuim. Și, nu în ultimul rând, să le înmulțim. De aceea am ales un nou drum, Europa FM. Pentru că aici mi s-a oferit posibilitatea și de a face fapte bune și de a vă povesti despre oamenii frumoși care fac fapte bune."

Cristina Hurdubaia a făcut parte din echipa Starea Nației, condusă de Dragoș Pătraru, unde realiza reportaje sociale pentru rubrica „Ceasul bun”.

„Nu, nu plec din zona socială, nu, nu m-am bătut cu Pătraru, nu, nici nu ne-am certat, nu m-a dat afară, nu am plecat urlând, ci pur și simplu am ales să mă implic în alte proiecte pe care să le construiesc sau să le cresc ori să le implementez, așa cum s-a întâmplat și cu Ceasul bun.

Mulțumesc Dragos Patraru, pentru șansa de a ajuta zeci de copii, mulțumesc Mihai Oprea, cameramanul care m-a suportat săptămână de săptămână, mulțumesc Dragoș Vîță, editorul de montaj cel mai rapid din univers.”, a menționat Cristina Hurdubaia pe facebook.

Cristina Hurdubaia a fost redactor-șef la Ziua de Iași și Ziua de Constanța, editor-șef la Money.ro, jurnalist de investigații la Cotidianul și Jurnalul Național, reporter special la Realitatea TV și Money TV, reporter social la Ceasul Bun din Starea nației și colaborează cu ARTE TV Germania într-o serie de documentare despre România

Este fondator și coordonator al acțiunii sociale Copacul cu fapte bune, ambasador al Pilonului European al Drepturilor Sociale în România și fondator și organizator al festivalului internațional de film documentar Culese din Balkani.

 

 

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Trimite un comentariu