Skip to main content

Cristina Hurdubaia, de la Starea Naţiei, în echipa Europa FM

 
Foto: Facebook Cristina Hurdubaia
Foto: Facebook Cristina Hurdubaia

Cristina Hurdubaia s-a alăturat echipei Europa FM, după o colaborare de mai bine de doi ani cu Dragoş Pătraru.

Publicitate

Jurnalista va realiza reportaje pentru emisiunea „Lumea Europa FM" şi pentru campania „Urmează-ţi Visul" difuzată în „Deşteptarea", programul matinal, anunţă postul.

Cristina Hurdubaia:

„Faptele bune reprezintă cartea de vizită cea mai de preţ a unui om. Faptele bune ne dau o stare de bine şi ne fac mai buni. Faptele bune sunt peste tot, trebuie doar să le descoperim şi, mai ales, trebuie să le înfăptuim. Şi, nu în ultimul rând, să le înmulţim. De aceea am ales un nou drum, Europa FM. Pentru că aici mi s-a oferit posibilitatea şi de a face fapte bune şi de a vă povesti despre oamenii frumoşi care fac fapte bune."

Cristina Hurdubaia a făcut parte din echipa Starea Naţiei, condusă de Dragoş Pătraru, unde realiza reportaje sociale pentru rubrica „Ceasul bun”.

„Nu, nu plec din zona socială, nu, nu m-am bătut cu Pătraru, nu, nici nu ne-am certat, nu m-a dat afară, nu am plecat urlând, ci pur şi simplu am ales să mă implic în alte proiecte pe care să le construiesc sau să le cresc ori să le implementez, aşa cum s-a întâmplat şi cu Ceasul bun.

Mulţumesc Dragos Patraru, pentru şansa de a ajuta zeci de copii, mulţumesc Mihai Oprea, cameramanul care m-a suportat săptămână de săptămână, mulţumesc Dragoş Vîţă, editorul de montaj cel mai rapid din univers.”, a menţionat Cristina Hurdubaia pe facebook.

Cristina Hurdubaia a fost redactor-şef la Ziua de Iaşi şi Ziua de Constanţa, editor-şef la Money.ro, jurnalist de investigaţii la Cotidianul şi Jurnalul Naţional, reporter special la Realitatea TV şi Money TV, reporter social la Ceasul Bun din Starea naţiei şi colaborează cu ARTE TV Germania într-o serie de documentare despre România

Este fondator şi coordonator al acţiunii sociale Copacul cu fapte bune, ambasador al Pilonului European al Drepturilor Sociale în România şi fondator şi organizator al festivalului internaţional de film documentar Culese din Balkani.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus