Skip to main content

Sferturile de finală din Cupa Angliei - FA Cup, transmise în weekend de Eurosport

 
Sferturile de finală din Cupa Angliei - FA Cup, transmise în weekend de Eurosport

Sferturile de finală ale Cupei Angliei (FA Cup) vor fi transmise în direct în acest sfârșit de săptămână de Eurosport 1.

Watford și Crystal Palace vor deschide seria de meciuri din weekend sâmbătă la ora 14:15, iar ziua va continua cu Swansea City – Manchester City, la ora 19:20.

Wolverhampton Wanderers și Manchester United vor fi ultimele echipe care se duelează sâmbătă, începând cu ora 21:55. Sferturile de finală se vor încheia duminică, când la ora 16:00, Eurosport 1 va transmite în direct partida dintre Millwall și Brighton & Hove Albion.

Publicitate

Programul sferturilor de finală FA Cup:

Sâmbătă, 16 martie:

  • Ora 14:15Watford - Crystal Palace
  • Ora 19:20 Swansea City - Manchester City
  • Ora 21:55Wolverhampton Wanderers - Manchester United

Duminică, 17 martie:

  • Ora 16:00 Millwall - Brighton & Hove Albion

Eurosport va continua să transmită meciurile din FA Cup până în anul 2021, după ce la începutul acestui an, oficialii au anunțat achiziția drepturilor de difuzare ale competiției, împreună cu prelungirea drepturilor de difuzare ale Premier League până în 2022.

FA Cup este una dintre cele mai importante competiții inter-cluburi din lume, la care pot participa echipele din primele zece ligi ale fotbalului din Anglia.

Competiția engleză a fost disputată pentru prima oară în sezonul 1871-1872. La ediția din acest sezon au participat 736 de cluburi. 

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Trimite un comentariu