Skip to main content

Din Teleorman. Radioul familiei fostului primar din Roșiori, la vânzare pe OLX

 
Din Teleorman. Radioul familiei fostului primar din Roșiori, la vânzare pe OLX

Ce se mai vinde prin OLX? Un ...post de radio. Cum arată prezentarea? Care este prețul cerut? De ce să pui anunț pe net? Și, mai ales, despre ce post este vorba?

Publicitate

În continuare.

Vând post RADIO, jud. Teleorman, sună anunțul de pe OLX. 

Urmează o descriere o postului, pentru potențialii cumpărători:

"Se vinde un post de radio local din Jud. Teleorman", începe anunțul. Se termină cu:

"Postul dispune de personal cu o vastă experiență în media și de voci iubite de foarte mulți teleormaneni."

În anunț, aflăm mai multe detalii. Și prețul: 34.999 de euro. Negociabil.

"Antena si redactia se afla in Mun. Rosiori de Vede, iar postul emite pe o raza de aproximativ 30Km, deservind zona central nordica a judetului, respectiv Mun. Rosiori de Vede, si comunele din jurul acestuia.

Postul se adreseaza unui numar de aproximativ 60.000 de ascultatori.

Postul de radio este singurul post local din acesta zona, oferind cetatenilor zilnic, in ultimii 20 de ani informatii locale si divertisment de calitate."

"Am vrut să-i fac o evaluare"

Paginademedia.ro a sunat la numărul din anunț, la care a răspuns "Șerban".

De ce a pus anunț pe OLX?

"Este doar un anunț. Poate se vinde, poate nu", a fost răspunsul, când a realizat că stă de vorbă cu un jurnalist, nu cu un potențial cumpărător.

"Am vrut să-i fac o evaluare, să văd ce interes prezintă. Poate fi unul dintre motive", a declarat Șerban. "Să văd dacă există vreo formă de interes", a adăugat el.

Au sunat oameni interesați?

"Este confidențial", a fost răspunsul. Șerban a confirmat că este vorba de Radio Impact. Nu și-a declinat însă identitatea. "Șerban" apare și pe OLX.

Cât despre proprietarii postului: "este în familie de câțiva ani".

Radioul familiei fostului primar din Roșiori

Radio Impact Roșiori de vede este deținut de familia fostului prima al localității, Cristian Duică (PSD).

În prezent, postul de radio este deținut de Emanuel Duică (fiul lui Cristian Duică) și de Iuliana Duică, prin compania Impact Advert.

Cine este "Șerban"?

Un anume Șerban Adrian Duică (fiu al fostului primar) apare ca manager la Topro Consulting, firmă pe care a operat postul de radio până în iulie 2018, când a fost trecut pe altă firmă, Impact Advert, cu acționariatul de mai sus.

Cine este Cristian Duică?

Cristian Duică a fost primar în Roșiori de Vede un mandat (2012-2016), din partea PSD. În 2016, a fost acuzat că a încheiat contracte - în timp ce era primar - cu societăți în care avea și diferite poziții - președinte al Consiliului de Administrație sau asociat (sursa: Adevărul.ro)

Ulterior, a fost condamnat pentru conflict de interese la un an de închisoare cu suspendare, 80 de zile de muncă în folosul comunității în oraşul pe care l-a condus timp de patru ani și interdicția de a ocupa o funcţie publică pe o perioadă de trei ani. (sursa: Cronicadeteleorman.ro)

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • 94,4 Rosiori de Vede / Teleorman este in prezent un radio care nu se receptioneaza..
  CNA a dorit asta..ANCOM oferind pe Cozia 94,3 lui Digi fm
  astfel de la 1700 m postul digi acopera integral..94,4 din Rosiori un post fara ascultatori desigur caci nu se prinde in fm
  solutia: can si ancom sa mute postul local de doar 100 w pe 94,7 fm
  astfel vor avea si ascultatori si pub
  Iulian, Teleorman cu stima
 • Pretul de vanzare nu e pentru frecventa primita de la CNA. Toata lumea stie ca nu sunt de vanzare, sunt frecventele statului....dar omul cere pretul asta pentru aparatura si alte echipamente necesare, care costa, logic!
 • Deci dupa o regula a CNA daca acest post are frecventa in FM doar cu acordul CNA se cedeaza licenta in FM unui cumparator vedem in trecut ce a facut Guerilla si a pierdut atunci toate licentele.

Trimite un comentariu