Skip to main content

Documentarul „Leaving Neverland”, ce prezintă dezvăluiri şocante despre Michael Jackson, este şi în România pe HBO GO

 
Documentarul „Leaving Neverland”, ce prezintă dezvăluiri şocante despre Michael Jackson, este şi în România pe HBO GO

HBO GO, platforma online a televiziunii HBO, a lansat în România controversaul documentar „Leaving Neverland”, o producţie în două părţi despre doi băieţi care au recunoscut că au fost abuzaţi de Michael Jackson, cu mulţi ani în urmă.

Publicitate

Producţia explorează experienţele separate, dar paralele, a doi băieţi, James „Jimmy” Safechuck, zece ani, şi Wade Robson, şapte ani, ambii prieteni cu Michael Jackson.

Prin interviuri tulburătoare cu Safechuck, acum în vârstă de 37 de ani, şi cu Robson, acum în vârstă de 41 de ani, precum şi cu mamele, soţiile şi fraţii lor, Leaving Neverland/Părăsind Neverland realizează portretul unui abuz continuu, explorând sentimentele complicate care i-au determinat pe ambii bărbaţi să-şi confrunte propriile experienţe după ce, la rândul lor, au devenit taţi de băieţi.

James Safechuck, actor din Simi Vally, California

În 1986, când avea opt ani, a câştigat un rol într-o reclamă Pepsi, unde urma să apară alături de Jackson. Imediat cucerit de Safechuck, Jackson a devenit rapid un apropiat prieten de familie.

Wade Robson din Brisbane, Australia

A câştigat un concurs de dans în 1987. Copilului în vârstă de cinci ani i s-a oferit ocazia să-l întâlnească pe Jackson în culisele concertului susţinut de acesta la Brisbane. În 1990, mama lui Robson, Joy, a luat legătura cu Jackson, care a invitat întreaga familie la el acasă un weekend.

Jackson a devenit cel mai de încredere prieten, mentor şi confident, exprimându-şi separat dragostea pentru ambii băieţi, în timp ce i-a izolat lent de familiile lor.

Multe dintre amintirile lor cele mai importante din această perioadă sunt legate de vizitele la ranch-ul Neverland, proprietatea lui Jackson la nord de Santa Barbara. Ambii bărbaţi descriu modul în care locul era însuşi visul unui copil: plin de jocuri, aventuri în parcul de distracţii, animale exotice şi o cantitate nesfârşită de bomboane şi mâncare nesănătoasă.

Documentarul a avut premiera mondială în secţiunea Special Events a Festivalului de Film Sundance 2019.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adrian Adrian
    Numai minciuni scoateți

Trimite un comentariu

sus