Skip to main content

G4Media, site-ul jurnaliştilor Dan Tăpălagă şi Cristi Pantazi, a intrat în BRAT. Primele cifre ale publicaţiei

 
G4Media, site-ul jurnaliştilor Dan Tăpălagă şi Cristi Pantazi, a intrat în BRAT. Primele cifre ale publicaţiei

Site-ul G4Media a intrat în BRAT (Biroul Român de Audit Transmedia), astfel că publicaţia fondată de jurnaliştii Dan Tăpălagă şi Cristi Pantazi are şi primele date de trafic măsurate de SATI.

Publicitate

Primele cifre disponibile pentru site-ul G4Media sunt cele pe luna martie. Astfel, traficul publicaţiei a pornit de la 283.000 de afişări şi 94.000 de unici în prima zi din martie, iar ieri, pe 26 martie, număra aproximativ jumătate de milion de afişări şi 200.000 de unici.

Pe tot parcursul lunii martie traficul site-ului a fost între 200.000 şi 500.000 de afişări. G4Media a avut şi o medie de 200.000 de utilizatori unici în martie.

Publicaţia G4Media a fost lansată acum un an, în martie 2018, după plecarea jurnaliştilor Dan Tăpălagă şi Cristi Pantazi de la conducerea editorială a HotNews.ro.

Cristi Pantazi spunea la acel moment, pentru HotNews.ro: „Am vrut sa incepem un proiect pe cont propriu ca sa testam un nou model de business si ca sa ne concentram mai mult pe zona de hard-news: anchete, investigatii, analiza pe marile subiecte.”

Din luna septembrie 2018, publicitate site-ului G4Media este administrată de ARBOmedia, companie condusă de Alin Alecu. De altfel, G4Media a fost introdusă în sistemul de măsurare a traficului de către ARBOmedia, regia care se ocupă de vânzare spaţiilor publicitate pe site.

FOTO. Cifrele din ultimele 30 de zile ale site-ului G4Media

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iepurașu' Iepurașu'
    BRAT/SATI este una din modalitățile de promovare a unei publicații online.
    BRAT este și acum un director web cu un pic de prețiozitate și ar trebui să meargă și mai mult în zona aceasta, să aloce un pic mai mult spațiu publicațiilor membre ale catalogului.
    Și Analytics are importanța lui, dar nu este singurul.
    Îmi pare rău că un alt produs de măsurare a audienței care a avut la un moment dat credibilitate - Trafic.ro - a pierdut audiența pentru că nu a fost actualizat.
  • Ich Ich
    Sunteți departe, voi ăștia care faceți un nou bussiness (că limba română nu vă place ), dacă încă mai vorbim de BRAT în epoca Google Analytics.
  • Biz Biz
    Jurnalisti astia? Adica din aia care scriu stiri si informeaza obiectiv, nu? 200.000 unici? Credeam ca 1 aprilie e abia saptamana viitoare :)

Trimite un comentariu

sus