Skip to main content

Premiile Romanian Business Leaders: Ionuț Ancuțescu, jurnalistul de business al anului

 
Premiile Romanian Business Leaders: Ionuț Ancuțescu, jurnalistul de business al anului
Ionuț Ancuțescu, redactor-șef NewMoney

DISTINCȚIE. Jurnalistul Ionuț Ancuțescu, redactor-șef al publicației NewMoney, a câștigat premiul Jurnalistul de business al anului în cadrul Premiilor Romanian Business Leaders.

Publicitate

Printre câștigătorii premiilor acordate în cadrul Romanian Business Leaders s-au aflat și Mugur Isărescu, guvernator BNR și Damian Gheorghe, primarul comunei Ciugud, din județul Alba, cunoscut pentru absorbția de fonduri europene și modernizarea comunei.

Ionuț Ancuțescu, redactor-șef NewMoney:

„Din clasa întâi până în clasa a douăsprezecea am luat premiu, ca mulți dintre voi, dar mărturisesc că niciunul nu m-a stresat la modul pozitiv ca acesta. Este greu să găsești oameni relevanți, cu valori despre care merită să scrii. Nu vreau să spun că facem un efort supraomenesc, dar ce vreau să vă spun e că a scrie nu e chiar așa ușor”

Dragoș Anastasiu, moderator Romanian Business Leaders:

„Jurnalism de business, presă scrisă, lucruri care devin din ce în ce mai rare, nu numai în România. Ne confruntăm cu o destul de multă lipsă de profesionalism și credibilitate în anumite părți ale presei scrise. În acest context, puțini dintre noi au crezut, acum mai mulți ani, că se mai poate naște o publicație pe care să o citim. Publicația se numește NewMoney și redactorul șef este Ionuț Ancuțescu”

Premiile Romanian Business Leaders 2019 au fost acordate în încheierea celei de a opta ediții a RBL Summit 2019, care s-a desfășurat pe parcursul a două zile – 13 și 14 martie – și s-a axat pe descifrarea schimbării și gestionarea incertitudinii din jurul nostru.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

  • deci, niumani a facut un an caravana prin tara cu rebele, iar la sfarsit ancutescu a luat premiul ca a fost baiat cuminte si i-a laudat pe cei care il ajuta sa supravietuiasca. tare sau ce :) hai ca nici paginademedia nu putea rata "stirea" asta :)) tiki - taka prin media pe modelul pase - pase - gol :)))

Trimite un comentariu