Skip to main content

Laura Codruţa Koveşi, invitată în emisiunea Andreei Esca de la Europa FM

 
Foto | Europa FM
Foto | Europa FM

Fosta şefă a Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Koveşi, va fi invitată mâine în emisiunea prezentată de Andreea Esca la Europa FM, informează site-ului postului de radio. Emisiunea de interviuri „La Radio cu Andreea Esca” va fi sâmbătă, de la ora 12:00.

Publicitate

Discuţia se va concentra pe viaţa şi cariera fostei şefe DNA, precum şi despre participarea la concursul pentru ocuparea funcţiei de procuror-şef european, menţionează aceeaşi sursă.

Interviul vine în contextul în care săptămâna aceasta Koveşi a devenit favorită pentru ocuparea poziţiei de procuror-şef al Parchetului European. Aceasta a obţinut 26 de voturi din partea comisiei LIBE din Parlamentul European.

După voturile din comisii mai urmează încă o etapă pentru desemnarea noului procuror-şef european. Procurorul-şef european va fi numit de către Parlamentul European şi Consiliul European, de comun acord, pentru un mandat de şapte ani.

Emisiunea La Radio cu Andreea Esca poate fi ascultată la Europa FM, pe Europafm.ro şi pe canalul de YouTube Europa FM, dar şi pe site-ul Andreeaesca.com.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • J J
    Propaganda ...
  • s0rin s0rin
    *** la RTV tu ghiță mă
  • adina florea adina florea
    Ultimul interviu in libertate

Trimite un comentariu

sus