Skip to main content

Laura Codruţa Koveşi, invitată în emisiunea Andreei Esca de la Europa FM

 
Laura Codruţa Koveşi, invitată în emisiunea Andreei Esca de la Europa FM
Foto | Europa FM

Fosta șefă a Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruţa Koveşi, va fi invitată mâine în emisiunea prezentată de Andreea Esca la Europa FM, informează site-ului postului de radio. Emisiunea de interviuri „La Radio cu Andreea Esca” va fi sâmbătă, de la ora 12:00. 

Discuția se va concentra pe viața și cariera fostei șefe DNA, precum și despre participarea la concursul pentru ocuparea funcției de procuror-șef european, menționează aceeași sursă. 

Publicitate

Interviul vine în contextul în care săptămâna aceasta Koveși a devenit favorită pentru ocuparea poziției de procuror-șef al Parchetului European. Aceasta a obținut 26 de voturi din partea comisiei LIBE din Parlamentul European. 

După voturile din comisii mai urmează încă o etapă pentru desemnarea noului procuror-șef european. Procurorul-şef european va fi numit de către Parlamentul European şi Consiliul European, de comun acord, pentru un mandat de șapte ani.

Emisiunea La Radio cu Andreea Esca poate fi ascultată la Europa FM, pe Europafm.ro și pe canalul de YouTube Europa FM, dar și pe site-ul Andreeaesca.com.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu