Skip to main content

Republica.ro: Dragnea, nervos, a amenințat o ziaristă: Poate îți retrag acreditarea. Nu sunt obligat să îți răspund nici ție, nici lui Ghiță

 
Republica.ro: Dragnea, nervos, a amenințat o ziaristă: Poate îți retrag acreditarea. Nu sunt obligat să îți răspund nici ție, nici lui Ghiță

Incident la finalul conferinței de presă susținute joi de Liviu Dragnea. Un reporter de la România TV a încercat să pună o întrebare, pe finalul conferinței, iar liderul PSD i-a răspuns că „oricum la voi e loterie”.

Publicitate

Postul RTV a difuzat, pe parcursul unei bune părți a discursului lui Liviu Dragnea, tragerea loto organizată joia de Loteria Română, notează Republica.ro.

La finalul conferinței, ziarista RTV a mers să îl invite la cadru pe președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, iar Liviu Dragnea, părând deranjat că reporterul nu s-a oprit din a-i pune întrebări la finalul conferinței, i-a transmis acesteia: „Nu sunt obligat să-ți răspund nici ție, nici lui Ghiță”.

După ce ziarista i-a transmis președintelui Camerei Deputaților că este reprezentant al unei instituții publice și că era normal să îi răspundă la întrebări, Dragnea a amenințat-o cu retragerea acreditării. „Puteți să o ridicați”, a venit replica reporterului.

Amintim că săptămâna trecută Ministerul Justiției condus de Tudorel Toader le-a respins cererile de acreditare jurnaliștilor Ovidiu Oanță (Pro TV) și Ionela Arcanu (Realitatea TV), fără a motiva decizia. 

Ulterior, Tudorel Toader a declarat pentru HotNews că a revenit asupra deciziei în cazul lui Ovidiu Oanță, la rugămintea premierului Viorica Dăncilă. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu