Skip to main content

Se pregăteşte schimbarea conducerii TVR? Raportul pe 2017, respins în comisiile de buget

 
Doina Gradea - Foto: HotNews
Doina Gradea - Foto: HotNews

Comisiile parlamentare reunite de buget – finanţe au respins, marţi, cu voturile decisive ale PSD şi UDMR, contul de execuţie bugetară al Societăţii Române de Televiziune pe anul 2017, scrie G4Media.ro.

Publicitate

Acesta este primul pas care ar putea duce la demiterea conducerii TVR în frunte cu Doina Gradea.

Ca procedură, Consiliul de Administraţie al TVR poate fi demis dacă raportul de activitate al instituţiei este respins. Tot ca „procedură” Parlamentul ţine la sertar aceste rapoarte pentru a le scoate atunci când este nevoie. Astfel că, acum comisiile din parlament au scos la analiză raportul TVR de acum doi ani, din 2017.

În condiţiile în care raportul de activitate pe anul 2018 ar trebui depus la Parlament în mai puţin de o lună.

Potrivit legii de funcţionare a TVR, conducerea televiziunii publice trebuie să prezinte Parlamentului un raport anual de activitate alături de contul de execuţie bugetară.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • C.C.M. C.C.M.
    Sper sa plece odata cu toti profitacii adusi de ea, Darvariu, Sassu, Radulescu, Vaileanu, Marinescu, Ionescu, Brad, Peres si, de se poate, si cu gasca de prieteni ai justitiei, Zgabercea si Demeter. Cat de repede, sa prinda recursul compensatoriu. Cel mai bine ar fi sa ia si tot comitetul director cu ei ca praf au facut TVR.
  • Miriam Racord Miriam Racord
    Eu nu exult.
    Deși a avut câteva situații în care doamna Gradea și-a arătat loialitatea față de partidul rouge, tot nu este agreată, partidul vrea supunere totală!
    Cred că și doamna Dindirică va avea aceeași soartă, dacă va ajunge PDG.
  • Unu Unu
    dupa audiențele TVR1 ar trebui sa fie schimbată conducerea, nu dupa decizia Parlamentului. Doamna asistenta a lui Sarbu stie bine ce patesc cei fara audiență la tv urile private. La stat ziua trece,leafa merge si noi la Eurovision mergem cu delegatia
  • sgabecrea sgabecrea
    *** In plus, cea mai penibila cohorta de interlopi si nulitati a invadat ecranul televiziunii in acelasi timp. Dominanta guvernarii dancila, carmendan, liaolguta, cuc, tariceanu, leocaida gratiela gavrilescu, grapinii (ma scuza-ti) este ilustrata cel mai bine de situatia tvr: o institutie suprabugetata, suprapopulata si tinuta la caramb de niste argati provinciali de-ai lui iubitul tanasei. *** ***
  • Livia Pila Livia Pila
    Emisiunea lui Cristache în care a fost invitat Tudose l-a scos din minți pe Dragnea. Ordinul a fost dat. Doinita trebuie demisa. Deja se pare ca doamna Dindirica de la Craiova își pregătește pachețelul de drum Doinita revine acolo unde ii e locul. În șomaj.

Trimite un comentariu

sus