Skip to main content

Se pregătește schimbarea conducerii TVR? Raportul pe 2017, respins în comisiile de buget

 
Se pregătește schimbarea conducerii TVR? Raportul pe 2017, respins în comisiile de buget
Doina Gradea - Foto: HotNews

Comisiile parlamentare reunite de buget – finanţe au respins, marţi, cu voturile decisive ale PSD și UDMR, contul de execuţie bugetară al Societăţii Române de Televiziune pe anul 2017, scrie G4Media.ro.

Acesta este primul pas care ar putea duce la demiterea conducerii TVR în frunte cu Doina Gradea.

Publicitate

Ca procedură, Consiliul de Administrație al TVR poate fi demis dacă raportul de activitate al instituției este respins. Tot ca „procedură” Parlamentul ține la sertar aceste rapoarte pentru a le scoate atunci când este nevoie. Astfel că, acum comisiile din parlament au scos la analiză raportul TVR de acum doi ani, din 2017. 

În condițiile în care raportul de activitate pe anul 2018 ar trebui depus la Parlament în mai puțin de o lună. 

Potrivit legii de funcționare a TVR, conducerea televiziunii publice trebuie să prezinte Parlamentului un raport anual de activitate alături de contul de execuție bugetară.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Sper sa plece odata cu toti profitacii adusi de ea, Darvariu, Sassu, Radulescu, Vaileanu, Marinescu, Ionescu, Brad, Peres si, de se poate, si cu gasca de prieteni ai justitiei, Zgabercea si Demeter. Cat de repede, sa prinda recursul compensatoriu. Cel mai bine ar fi sa ia si tot comitetul director cu ei ca praf au facut TVR.
  • Eu nu exult.
    Deși a avut câteva situații în care doamna Gradea și-a arătat loialitatea față de partidul rouge, tot nu este agreată, partidul vrea supunere totală!
    Cred că și doamna Dindirică va avea aceeași soartă, dacă va ajunge PDG.
  • dupa audiențele TVR1 ar trebui sa fie schimbată conducerea, nu dupa decizia Parlamentului. Doamna asistenta a lui Sarbu stie bine ce patesc cei fara audiență la tv urile private. La stat ziua trece,leafa merge si noi la Eurovision mergem cu delegatia
  • *** In plus, cea mai penibila cohorta de interlopi si nulitati a invadat ecranul televiziunii in acelasi timp. Dominanta guvernarii dancila, carmendan, liaolguta, cuc, tariceanu, leocaida gratiela gavrilescu, grapinii (ma scuza-ti) este ilustrata cel mai bine de situatia tvr: o institutie suprabugetata, suprapopulata si tinuta la caramb de niste argati provinciali de-ai lui iubitul tanasei. *** ***
  • Emisiunea lui Cristache în care a fost invitat Tudose l-a scos din minți pe Dragnea. Ordinul a fost dat. Doinita trebuie demisa. Deja se pare ca doamna Dindirica de la Craiova își pregătește pachețelul de drum Doinita revine acolo unde ii e locul. În șomaj.

Trimite un comentariu