Skip to main content

Posturile de televiziune şi radiourile vor autostrăzi. Prima TV, Kiss FM, Rock FM sau Music Channel vor protesta 15 minute, pe 15 martie

 
Posturile de televiziune şi radiourile vor autostrăzi. Prima TV, Kiss FM, Rock FM sau Music Channel vor protesta 15 minute, pe 15 martie

Televiziunile şi radiourile vor autostrăzi. Mai multe posturi de televiziune şi radio din România se alătură protestului de 15 minute, iniţiat de către antreprenorul sucevean Ştefan Mandachi. Mâine la ora 15:00 acestea vor protesta pentru un sfert de oră, totul din cauza lipsei de autostrăzi din România.

Publicitate

Nu este vorba despre o oprire a emisiei, ci despre adaptarea conţinutului editorial la mesajul protestului. Posturi ca Prima TV, Kiss FM, Rock FM sau Music Channel au anunţat deja că pe 15 martie, la ora 15:00 vor protesta pentru 15 minute.

Omul de afaceri a iniţiat mişcarea pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la lipsa autostrăzilor din regiunea Moldovei şi din România. El a construit generic „primul metru de autostradă din Moldova.”

Apoi printr-un filmuleţ a îndemnat cetăţenii şi oamenii de afaceri ca pe 15 martie, la ora 15:00 să se oprească din orice activitate pe care o desfăşoară timp de 15 minute. Totul a stă sub genericul „România vrea autostrăzi” şi are hashtagul „#şîeu”. S-au mobilizat pe rând cetăţeni, oameni de afaceri şi redacţii de televiune. Cu toţii îşi vor opri activitate timp de 15 minute.

Prima TV

Jurnaliştii de la Prima TV au anunţat printr-un comunicat de presă că se vor alătura protestului pentru autostrăzi. Timp de 15 minute, pe ecran va fi difuzat un spot în care vor fi prezentate date despre situaţia infrastructurii rutiere.

„Intreaga redactie a jurnalelor Focus, difuzate de Prima Tv la orele 15.00, 18.00 şi 23.30, considera protestul #sieu un act de atentionare a autoritatilor prezente si viitoare, indiferent de culoarea politica, privind imobilismul, incompetenta si lipsa de viziune in domeniul infrastructurii in ultimii 30 de ani”, menţionează acelaşi comunicat.

Music Channel

Postul muzical Music Channel a anunţat că mâine în intervalul 15:00-15:00 va difuza doar clipuri în care sunt prezentate autostrăzi din alte ţări. De asemenea, în acelaşi comunicat de presă au menţionat că timp de un sfert de ora nu va difuza nici publicitate.

„În redacţia Music Channel, pe 15 martie, la ora 15.00, timp de 15 minute, va fi pauză.

Postul muzical ia parte astfel la campania „România vrea autostrăzi”, iniţiată de omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi. De asemeni, Music Channel va semnaliza de mâine pe post alăturarea la cauză prin afişarea #sieu”, notează reprezentanţii postului.

Rock FM

Postul de radio Rock FM a postat pe Facebook un mesaj prin care anunţă protestul:

„Uneori tăcerea e mai puternică decât toate claxoanele România vrea autostrăzi.”

Kiss FM

Acelaşi mesaj a fost postat şi pe pagina celor de la Kiss FM, radio din acelaşi trust ca şi Rock FM.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Camelian Propinatiu Camelian Propinatiu
    Cei vizaţi de protest au oscilat între a se face că muncesc şi a-i lua la mişto de foarte sus pe moldoveni şi pe ceilalţi cetăţeni. Electoral, pierderile sunt serioase, după ce s-a arătat mai multă grijă pentru autostrada de Alexandria şi Craiova, de unde vin cadre proeminente ale puterii.
    Incredibil pentru popor, comportamentul televiziunii de stat, o mare absenţă la ora 15. Trebuie privatizată.
  • 121 121
    15:00
    U TV difuzeaza doar mesajul ”România vrea autostrăzi.#șîeu” iar Hit Music și Music Channel dau melodii ca într-o perioadă normală cu mențiunea #șieu
    Prima da siutația autostrăzilor,cu burtiera 15 15 15 #șîeu
    Similar ca la U Tv e și la B1.Celelalte posturi de știri relatează despre asta
  • arcu de triumf arcu de triumf
    Da bre si? Unu-si face placute la masina cu (cenzura) altu face 1 m de autostrada maine unu face 1 m de cale ferata de TGV poimaine unu face o pista de aeroport de 1m poate ca unu o sa sape sa faca 1 m de tunel de metrou asa si? Te faci cunoscut ajungi vedeta interviuri like-uri popularitate etc. Si? Si nimic. Cu ce ne ajuta? Ne simtem bine intrerupem lucru stingem lumina si tot felul ca face bine la psihic cand stii ca apartii unei comunitati ca faci ce fac altii deodata nu mai esti singur.

Trimite un comentariu

sus