Skip to main content

Rodica Lazăr se va alătura distribuției serialului Fructul Oprit

 
Rodica Lazăr se va alătura distribuției serialului Fructul Oprit

Actrița Rodica Lazăr va intra în distribuția serialului Fructul Oprit, de pe Antena 1, începând cu episodul difuzat miercurea viitoare, pe 20 martie, de la ora 20:00.

Publicitate

Actrița va interpreta rolul de procuror în serialul produs de Ruxandra Ion. Ee a mai avut un rol de procuror și în miniseria HBO Valea Mută. 

Rodica Lazăr:

„Sunt foarte puțini oameni în această echipă cu care nu am mai lucrat, fie că este vorba de colegii actori, fie că este vorba de colegii din celelalte departamente, așa că intrarea mea în acest proiect a fost ușoară. Am o relație veche și cordială cu Ruxandra Ion, deci totul a decurs firesc. Fructul Oprit este un serial cu succes la oameni, pe care îl fac niște oameni foarte faini, așa că nu pot decât să fiu foarte bucuroasă că fac parte din el.”

De-a lungul timpului, Rodica Lazăr a mai făcut parte din distribuțiile serialelor Acasă TV, Îngerașii și Aniela, filmelor de scurt metraj, dar și din distribuția unor filme de lung metraj ("Moartea domnului Lăzărescu", "Carmen", "Orizont" etc.)

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

  • O actrita foarte buna de film. Pacat ca trebuie sa accepte roluri in subproductii ca sa-si plateasca facturile.
  • @ Cris : cea mai mare tampenie asta cu teatru. Este foarte diferit sa fii actor de serial sau film. E bine ca încep și la noi sa se formeze astfel de actori.
  • Vad,ca apar ,fel și fel de habarnisti,pe aici,care ,ridică în slăvi,actori de doi bani..apropo,"An",La teatru,ca ,acolo,e viata actorului in ce rol i-ai vazut,pe *** din FRUCTUL OPRIT,sau VLAD?...asa ca,si,cultura generala..ca,eu habar nu am,de anonimii ăștia?bine,aici e vorba,doar de money,nu..de cultură,poate ,a porumbului,pt prostimea care urmărește "manelele" astea de seriale.Ai curaj,vino ,cu argumente.
  • Rolul care a consacrat o...Daca Emilian Oprea din Valea Muta e pe Protv nu puteau rata sa o ia pe Rodica Lazar Antena...asa si Doru Ana joaca in Umbre pe Hbo...nu e foarte relevant... Ambii sunt niste actori foarte buni....Rodica a jucat si in Live, un film in care avea un rol tot asa politist foarte interesant...

Trimite un comentariu