Skip to main content

Schimbare la Digi 24: secţiile din redacţie, reorganizate. În ce fel?

 
Schimbare la Digi 24: secţiile din redacţie, reorganizate. În ce fel?

Schimbare în modul de organizare a redacţiei postului de ştiri Digi 24. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, în noua structură, nu mai există secţii în redacţia Digi 24.

Publicitate

Conform aceloraşi surse, reporterii vor fi coordonaţi de redactorul-şef Marius Tian (redactor-şef adjunt) şi de către EOD - Editors of the Day (Dumitru Rahău, Andrian Cojocaru şi Dragoş Bătrânescu).

Secţiile vor fi înglobate, practic, într-o singură structură redacţională, fără secţii.

Ce se întâmplă cu şefii de secţie?

În redacţia Digi 24, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, foştii şefi de secţie vor fi editori în noua structură. Practic, şefii de secţie vor rămâne doar cu atribuţii editoriale.

Schimbările au fost anunţate aseară, într-o şedinţă care a avut loc în redacţia Digi 24.

Până acum, în redacţia Digi funcţionau secţiile:

Politic - Oana Sultănoiu şef de secţie

Economic-Social - Dragoş Comache

Eveniment - Anne Trattner

Corespondenţi - coordonaţi până la desfiinţarea staţiilor locale de Bogdan Bulbeş

Externe: Andrei Negusiu

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ioan cel mic si umil ioan cel mic si umil
    AS DORI DIN RESPECT SI DRAGOSTE FATA DE MESERIA DE JURNALIST SA VA ZIC SI EU O PARERE.IN PRIMUL RAND SPECIA E PE CALE DE DISPARITIE DUPA MOARTEA LUI PAUNESCU,PENTRU CEI MICI E BINE SA STITI DE LA CINE SA INVATATI CUM SI CU CE SE MANANCA CHESTIA ASTA.AL DOILEA LUCRU INVATATI SA ADRESATI O INTREBARE UNUI INTERLOCUTOR ,INDIFERENT CINE ESTE CU RESPECT SI DEFERENTA CA SA INTELEAGA RESPECTIVUL CA TREBUIE SA VA RASPUNDA LA FEL.TREI.INTERLOCUTORUL ESTE LASAT SA VORBEASCA PENTRU CA EL SPUNE LUCRURILE CARE NE INTERESEAZA,DUPA CE A TERMINAT EVENTUAL ADRESATI INTREBARI SUPLIMENTARE NUMAI DACA ESTE CAZUL,ALTFEL ACESTEA SUNT INOPORTUNE SI JIGNITOARE.PATRU TIMPUL ALOCAT INTERLOCUTORULUI IN INTERVIU ESTE MINIMUM 80 LA SUTA,SI ACUM VREAU SA VA ZIC DE FAPT DE CE FAC TOTUSI CE FAC,OFAC PENTRU CA PUR SI SIMPLU NU MAI SUPORT SA VAD SI SA ASCULT ,,jurnalisti,, DE TEAPA LUI RADU NAUM,A,TI INTELES CA NU E SINGURUL,SUNT CHIAR PREPONDERENTI,CARE NU VRE EL SA PRICEAPA NICICUM CE ESTE RESPECTUL FATA DE MESERIE MAI INTAI SI CAND MODEREZI SAU INTERVIEVEZI FATA DE INTERLOCUTOR ,SI PUR SI SIMPLU MESTECA CA PE O CINGO LIMBA ROMANA,,CARE PENTRU EI E CA UN *** CALD CARE NU TREBUIE LASAT CUMVA ALTUIA,SI,ACUM TI,O SPUN PE ROMANESTE,ORICE OM POATE SA CREADA CA EST BURICUL UNIVERSULUI,SI CHIAR ESTE,TU INSA NU STIU DIN CE MOTIV DEPASESTI ORCE LIMITA DE BUN SIMT SI TARE MIE FRICA CA VINE INTR,O ZI JIJI SI,TI DA O *** IN DIRECT A LA TERSIANU,CEIA CE MERITI CU PRISOSINTA,am zis si asa ramane precum am zis
  • dan dan
    Fanii Digi24 nu pricep un lucru: nu lautarii sunt de vina, ci muzica!
    Adica nu fata lui Prelipceanu (sau CTP) nu face audienta, ci ceea ce spune.
    Lipsa de audienta este cauzata pe ridicarea in slavi a DNA, SRI, USR etc nu de persoanele care apar pe sticla. Ce? Vi se pare ca RealitateaTV, care are aceeasi politica editoriala, are audienta mai mare? :))))
  • CR7 CR7
    @Mihaela
    Duetul Enachescu - Săbău e mult peste orice putință de înțelegere managerială. Doi nimeriți prin presă, despre care nici Google nu știe să fi făcut ceva notabil în carierele lor, reușesc să păcălească la infinit niște nemți aerieni. Cheltuieli de circa 150 milioane de euro nerecuperabile vreodată, audiențe minuscule și emisiuni în care se bate apa în piuă cu invitați mediocri prezentați drept "experți". E fascinant cum reusesc sa le dea cate 3.000 € pe lună in timp ce reporterii (e drept ca f slabi) sunt tratați la bani cam ca o femeie de serviciu. Mai mult, sunt moace si voci care nu doar ca nu trec ecranul, dar sperie si copiii cu prezentele lor auguste.
    Telekom Sport e un sac fara fund si un fel de agentie de turism pentru cativa privilegiati.
  • Mihaela Mihaela
    Asa ceva s-a intamplat si la Telekom Sport unde Vlad Enachescu si Alexandru Sabau au dat afara aproape 20 de oameni si la restul le-au luat cartile de munca obligandu-i sa treaca pe DDA, in caz contrar amenintandu-i ca ii vor da afara si ca daca nu pleaca de bunavoie ii vor forta ei sa plece. Hai sa fim seriosi, asa se face in presa, nu e niciun secret.
  • Radu F Gabor Radu F Gabor
    Oriunde în lume, la orice curs elementar de management, înveți că echipa de conducere are responsabilitatea rezultatelor. Tradus în română, "peștele de la cap se împute". Asta se vede și se aplică de la fotbal până la cea mai sofisticată multinațională.
    Ceea ce au reușit Cosmin Prelipceanu, Ioan Bendei ș.a. e o performanță colosală: să prăbușești o investiție de sute de milioane de euro dând mereu vina pe alții si sa fii mentinut in functie; să fii penal și, totuși, să concediezi oameni pe motive etice pt fapte infinit mai puțin grave (unele închipuite) decât cele dirijate de tine in cardasie cu insi gen Mitica Dragomir; sa te acoperi de ridicol (vezi fuga lui Bendei de jurnalisti sau desfiintarea unor emisiuni) cu afectarea iremediabila a brandului si sa ai neclintita increderea actionarilor; sa ai o conducere editoriala incapabila de rating 0.5 si sa fie mentinuta ani de zile e un adevarat record mondial.
  • Frankie Frankie
    Operatiunea de reorganizare la digi tine de vreo sase ani, de cand a intrat in joc formula prelipceanu/ radu ionita. Cei doi argati sunt doar doi frontmen, suficient de incapabili, umili si neinteligenti, cat sa serveasca niste interese pe care nici nu le inteleg, nici nu le pot gestiona. Victimele directe ale acestui joc de-a eficientizarea sunt actionarii rcs, niste afaceristi care sunt mult sub nivelul unui proiect media de nivelul la care era digi la inceput. Rezultatul este o televiziune care este din ce in ce mai mica, mai neinsemnata, mai doctrinara si mai populata cu marionete vorbitoare. Desfiintarea sectiilor :)))) este de departe cea mai ridicola masura pomenita in ukltimii 30 de ani. Esta ca si cum vrei sa micsorezi greutatea unei cladiri, de teama sa nu se darame, si ii scoti structura de rezistenta. Calculul nu e prost pentru maestrii din umbra, pentru ca genereaza o ierarhie de tip familial - tribal, cu raportari direct de la angajat la director, adica exact acea masa de maneva depersonalizata care poate fi condusa ca o turma. Ca la stână.
    Pentru cei catre mai au memoria necorporatizata, atuul FDigi a fost de la inceput organizarea si unul dintre cele mai bine gandite sisteme de management. Once upon a time...
  • Adrian Adrian
    Oamenii astia se vor reorganiza pana cand vor disparea fara sa bage nimeni de seama. Au un rating asa de mic incat ar trebui sa-si schimbe numele din Digi24 in DIGI 0,24. Pacat ca s-a poticnit acest proiect. Pacat de investitiile facute si intentiile bune de la inceput. Ei mor cu zile fara sa aiba vreo cauza nobila pentru care o fac. Mor ca prostii. De atata reorganizare.

Trimite un comentariu

sus