Skip to main content

Schimbări în grila Kanal D. Exatlonul rămâne cu doar două ediţii. Vulturii de noapte se întorc în...cuib

 
Schimbări în grila Kanal D. Exatlonul rămâne cu doar două ediţii. Vulturii de noapte se întorc în...cuib

Kanal D anunţă schimbări importante în grila din prime-time, începând de săptămâna viitoare. Taie din show-ul Exatlon, readuce în grilă emisiunea „Vulturii de noapte” şi mută emisiunea FanArena, prezentată de Lili Sandu.

Publicitate

Postul renunţă la Exatlon în serile de luni şi marţi, înlocuindu emisiunea cu serialul turcesc „Povestea noastră”.

De altfel, la început de săptămână, concurenţa din prime-time este destul de mare între canalele generaliste. Lunea, Pro TV are serialul Vlad, iar Antena 1, Asia Express, în timp ce marţi, Pro TV are Las Fierbinţi şi Ferma, iar Antena 1 are tot Asia Express.

Principalele schimbări de grilă:

  • Exatlonul rămâne cu doar două ediţii în loc de patru. Difuzat până acum în zilele de sâmbătă, duminică, luni şi marţi, reality show-ul va rămâne doar sâmbăta şi duminica, începând din 6 aprilie.
  • Kanal D revine la reţeta serialului turcesc. Povestea noastră va fi de luni până vineri de la 20.00 începând de luni, 8 aprilie.
  • Emisiunea FanArena, prezentată de Lili Sandu, difuzată lunea şi marţea, rămâne duminica de la 23.00, din 7 aprilie.
  • Emisiunea Vulturii de noapte, Victor Slav, Catalin Cazacu si Giani Kirita, scoasă din grila postului în urmă cu o săptămână, revine din 9 aprilie, în serile de marţi, de la ora 23.00.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ciprian ciprian
    o greseala, cred. dar ei au datele cu citi se uitau la emisiune. eu preferam exatlonul in detrimentul celorlalte emisiuni de pe alte posturi tv.
    De obicei luni si marti nu e mai nimic demn de urmarit pe posturile tv, astfel ca exatlonul era o optiune buna.
  • Milica Milica
    Vai de KanalD , suciti programele dupa cum va iese ratingul . Chiar si cu Exatlon o lungiti exagerat de mult . De mult trebuia sa se incheie acest asa zis concurs .
  • baciusax baciusax
    Pai dacat puterea *** ... mai bine lasa exatlon sa se *** cu serialele lor ca nu se uita numa prostii la filmele lor
  • Mihaela Mihaela
    Imi pare rau ca pentru niste telenovele de tot rasul, Exatlonul este ciuntit la 2 zile. Eu nu ma uit la acest canal decat pentru Exatlon. O manevra GRESITA.
  • Spiridon Sorina Spiridon Sorina
    Îmi pare râu că au rămas doar două zile de Exatlon eu as vrea în fiecare seară urmăresc cu sufletul la gura trăiesc bucuria și tristețea echipei mele .Pacat
  • Allex Allex
    Nu am inteles niciodata de ce Kanal D nu incearca sa produca emisiuni de prime time in stilul celorlalte televiziuni generaliste?!
  • Costi Costi
    Vulturii de noapte marți la 23?Credeți ca o sa faca fața Asiei și lui Capatos?Mai bine ramanea vinerea...Vai de programarea voastra turcilor
  • Iuli Iuli
    Acest format putea sa o duca bine minim 4-5 ani daca era programat un singur sezon pe an, nu doua!
    In loc sa bage in grila emisiuni fara sens, gen Fan Arena si Vulturii de noapte mai bine ar readuce WOWbiz la programul normal si Bravo, ai stil de luni - vineri de la 16:30. Oricum turcii de la Kanal D au dat-o in bara anul asta, cel putin in primele 3 luni din 2019.
  • Cris Cris
    Nimeni nu remarca pe acest Cosmin Cernat,o epavă a fostului comentator...de..INALT CA BRADUL,..PROST CA GARDUL....***..televiziunea unor prosti din România.. Sabach ,WTFK..erai băiat deștept.. te-au cumpărat teroriștii lui Erdogan,cu ciunga?
  • Kimmich Kimmich
    R.I.P. EXATLON
    2018 - 2019
    A supravietuit doar un an pe mana *** de la KANAL D.
    Au distrus un concept/format interesant si educativ, inserand propriile concepte (adica specialitatea casei la Kanal D), precum: ***, cancanul, scandalurile, jocurile de culise.
  • Radu Radu
    anu trecut de la 4 editii sa ajuns la 5 , au stricat un format ,o emisiune care putea fi de durata si educativa si competitiva
  • Boro Boro
    O mutare previzibila. In curand o sa urmeze si emisiunea Puterea Dragostei. Daca vor sa reinvie formatul Exatlon, trebuie sa faca o singura miscare. Din toamna sa introduca in grila Extalon All Stars.
  • dalien dalien
    kanal d merge pe sloganul "live fast die young" :))) pacat de emisiune. cu un singur sezon pe an ar fi dus-o bine multa vreme. vai de programarea lor.
  • claudiuu claudiuu
    Sfarsitul Exatlonului este aproape lau bagat doar sambata si dumineca datorita audientellor execrabile pe care showul Exatlon la avut in ultimele doua editii Rest in peace Exatlon Romania

Trimite un comentariu

sus