Skip to main content

Telekom scumpeşte toate abonamentele, din luna aprilie. Cu cât

 
Sursa foto: Adevarul
Sursa foto: Adevarul

Compania Telekom anunţă scumpirea abonamentelor la telefonia fixă şi mobilă, internet şi televiziune pentru clienţi obişnuiţi, dar şi pentru companii, din 15 aprilie 2019.

Publicitate

„Preţul pentru fiecare serviciu fix (voce fixă, internet, TV) şi pentru fiecare abonament mobil, pentru clienţii rezidenţiali, va fi majorat cu 0,42 euro, TVA inclus, (0,35 euro, fără TVA), adică aproximativ 2 lei, spun reprezentanţii companiei.

„Această majorare nu se aplică opţiunilor de televiziune, ratelor la telefoane sau chiriilor de echipamente fixe”, mai adaugă reprezentanţii companiei într-un comunicat.

Care este motivul acestei scumpiri?

„Ca urmare a creşterii costurilor asociate furnizării serviciilor de comunicaţii, Telekom este nevoită să majoreze tarifele serviciilor de comunicaţii din portofoliul fix şi mobil. Chiar şi în aceste condiţii, clienţii noştri vor continua să beneficieze de servicii de înaltă calitate, la preţuri competitive”, mai spun aceştia.

Amintim că şi compania RCS a scumpit abonamentele de la 1 martie, după cum au anunţat încă din luna ianuarie.

Citeşte şi:

Scumpiri de abonamente la Digi, începând cu 1 martie. Cât vor costa

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Doru Doru
    Aurica....du-te cu erceesu tau. Are niste servicii de 2 lei. Atat costa, atat face!
  • Aurel Titas Aurel Titas
    Fraților dacă doriți să aveți televiziune cea mai ieftină și nu scumpă e rețeaua Digi eu cu cablu net și decodor nu plătesc mai mult de 42,70 lei lunar și tot mai avantajos e rețeaua Digi rds-rcs.mult succes
  • qwerty qwerty
    a scumpit deja abonamentele tv cu 1,42 euro in luna octombrie. e a doua scumpire in sase luni. adio, telekom!
  • s0rin s0rin
    @Adi, te-a înșelat inteligența (încă o dată). Mulțumește PSD-ului, că de acolo vine...
  • teodor teodor
    Ioan fără supărare și eu am abonament la Telekom și am pățit să stau și eu mai mult de 15 minute la deranjamente și comercial.
  • Ioan Ioan
    Am abonament la Telekom de vreo 5 ani si pot sa spun ca serviciul clienti e foarte bun, timpul de asteptare e de ordinul 1-2 minute maxim. Nu tin partea Telekom si nu am nici un interes ascuns. Nu stiu unde sta Bing cu orele la relatii clienti, poate uita sa apese si tasta de apel.
  • Adi Adi
    ,,multumim,, Protv!
  • Bing Bing
    TELEKOM ofera servicii scumpe si de foarte proasta calitate
    stai cu ora sa astepti in telefon pentru Serviciul de Relatii cu Clientii, serviciile de intenet fix sau mobil in afara marilor orase sunt teribile

    La cate reclame baga pe TV, na deaia ne scumpesc abonamentele.
    Cine mai avea extra buget sa bage reclamele alea hipsterice cu bip?!
  • grasutu de la 10 grasutu de la 10
    Scumpirea e in euro la care adaugati si cursu deci...Dupa Digi e Telekom urmeaza UPC si ailalti cu net fix. Guvernu credea ca daca-i taxeaza p-astia le ia banii. Nu le ia bre nici un ban ca tot noi dam plusu. Si vedeti preturile deja cum urca la toate. Si inca nu sunt importuri la cursul nou ca mai sunt stocuri, atunci sa vedeti.
  • Chirea Bogdan Chirea Bogdan
    Când principalul operator oferă NET și TV la 60 de lei și tu ai oferta la 76 lei, cred că e ușor de înțeles că Telekom nu știe ce înseamnă sa fi competitiv.
  • marius marius
    Scumpirea intra in vigoare de la 15.04 nu 01.04...Si nu au dat mai multi bani pentu ProTv, notificarile au fost trimise inainte de a se finaliza negocierile cu Mediapro...
  • Cris Cris
    Bine ca imi expira contractul pe 29.03..ziua pacalelilor la Telekloko..nu e ,a devenit ziua scumpirilor.
  • D D
    Sa inteleg ca au dat mai multi bani sa ramana "Pro TV" in grila. Si ce a zis "Telekom" ? Sa nu fim pe pierderi, scumpim abonamentele ?

Trimite un comentariu

sus