Skip to main content

Telekom scumpește toate abonamentele, din luna aprilie. Cu cât

 
Telekom scumpește toate abonamentele, din luna aprilie. Cu cât
Sursa foto: Adevarul

Compania Telekom anunță scumpirea abonamentelor la telefonia fixă și mobilă, internet și televiziune pentru clienți obișnuiți, dar și pentru companii, din 15 aprilie 2019. 

„Prețul pentru fiecare serviciu fix (voce fixă, internet, TV) și pentru fiecare abonament mobil, pentru clienții rezidențiali, va fi majorat cu 0,42 euro, TVA inclus, (0,35 euro, fără TVA), adică aproximativ 2 lei, spun reprezentanții companiei.

Publicitate

„Această majorare nu se aplică opțiunilor de televiziune, ratelor la telefoane sau chiriilor de echipamente fixe”, mai adaugă reprezentanții companiei într-un comunicat.  

Care este motivul acestei scumpiri?

„Ca urmare a creșterii costurilor asociate furnizării serviciilor de comunicații, Telekom este nevoită să majoreze tarifele serviciilor de comunicații din portofoliul fix și mobil. Chiar și în aceste condiții, clienții noștri vor continua să beneficieze de servicii de înaltă calitate, la prețuri competitive”, mai spun aceștia.

Amintim că și compania RCS a scumpit abonamentele de la 1 martie, după cum au anunțat încă din luna ianuarie. 

Citește și:

Scumpiri de abonamente la Digi, începând cu 1 martie. Cât vor costa

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Fraților dacă doriți să aveți televiziune cea mai ieftină și nu scumpă e rețeaua Digi eu cu cablu net și decodor nu plătesc mai mult de 42,70 lei lunar și tot mai avantajos e rețeaua Digi rds-rcs.mult succes
 • Ioan fără supărare și eu am abonament la Telekom și am pățit să stau și eu mai mult de 15 minute la deranjamente și comercial.
 • Am abonament la Telekom de vreo 5 ani si pot sa spun ca serviciul clienti e foarte bun, timpul de asteptare e de ordinul 1-2 minute maxim. Nu tin partea Telekom si nu am nici un interes ascuns. Nu stiu unde sta Bing cu orele la relatii clienti, poate uita sa apese si tasta de apel.
 • TELEKOM ofera servicii scumpe si de foarte proasta calitate
  stai cu ora sa astepti in telefon pentru Serviciul de Relatii cu Clientii, serviciile de intenet fix sau mobil in afara marilor orase sunt teribile

  La cate reclame baga pe TV, na deaia ne scumpesc abonamentele.
  Cine mai avea extra buget sa bage reclamele alea hipsterice cu bip?!
 • Scumpirea e in euro la care adaugati si cursu deci...Dupa Digi e Telekom urmeaza UPC si ailalti cu net fix. Guvernu credea ca daca-i taxeaza p-astia le ia banii. Nu le ia bre nici un ban ca tot noi dam plusu. Si vedeti preturile deja cum urca la toate. Si inca nu sunt importuri la cursul nou ca mai sunt stocuri, atunci sa vedeti.
 • Când principalul operator oferă NET și TV la 60 de lei și tu ai oferta la 76 lei, cred că e ușor de înțeles că Telekom nu știe ce înseamnă sa fi competitiv.
 • Scumpirea intra in vigoare de la 15.04 nu 01.04...Si nu au dat mai multi bani pentu ProTv, notificarile au fost trimise inainte de a se finaliza negocierile cu Mediapro...
 • Bine ca imi expira contractul pe 29.03..ziua pacalelilor la Telekloko..nu e ,a devenit ziua scumpirilor.
 • Sa inteleg ca au dat mai multi bani sa ramana "Pro TV" in grila. Si ce a zis "Telekom" ? Sa nu fim pe pierderi, scumpim abonamentele ?

Trimite un comentariu