Skip to main content

VIDEO. Vloggerii au „festival” și în România. Dragoș Stanca și Mikey Hash, printre organizatori

 
VIDEO. Vloggerii au „festival” și în România. Dragoș Stanca și Mikey Hash, printre organizatori

Un „festival” pentru vloggeri vine și în România. Dragoș Stanca, fondatorul al iCEE.fest, aduce un eveniment european pentru vloggeri și în țara noastră. Este vorba despre Tubecon, care va avea loc pe 21 septembrie, la Romexpo. 

Publicitate

Tubecon România acoperă trei arii principale: Divertisment, Gaming și Fashion-Beauty, anunță reprezentanții evenimentului. 

Zona de divertisment va fi marcată printr-un show de peste 10 ore de muzică, provocări, prezentări de modă și comedie. 

Pentru partea de gaming vor fi prezenți „jucători” și creatori de conținut de pe Youtube pentru sesiuni demonstrative și concursuri. 

La capitolul fashion-beauty vor participa oameni și creatori de conținut din domeniu. 

Mihai-Alexandru Hash alias Mikey Hash este ambasadorul Tubecon România. Din echipa de organizatori mai face parte și Florin Grozea, fondatorul agentiei HitYourself, care se ocupă de relația cu creatorii și influencerii. 

Cu o zi înainte de eveniment va avea loc și Tubecon Industry Day, unde vor avea loc dezbateri pe subiecte din media, comunicare. 

„Consumul de media al noilor generații se schimbă radical iar Tubecon e un prim proiect prin care ne propunem să marcăm și să analizăm, așa cum se cuvine, un fenomen care este mult prea amplu încât să mai “încapă” în cadrul iCEE.fest.

Acesta este motivul pentru care am decis să îi dedicăm o atenție specială și să construim un concept unic, separat de festival, iar Tubecon – eveniment cunoscut deja publicului european și creatorilor de conținut din întreaga lume încă din 2014 - a fost prima opțiune în acest sens. Mă bucur că am reușit ca România să fie prima piață din Europa de Est care va găzdui un Tubecon”, spune Dragos Stanca.

Tubecon a mai avut loc și în țări precum Germania, Franța, Suedia, Finlanda, Elveția si Spania, unde au participat peste 120.000 de participanți și 600 de creatori de conținut video. 

VIDEO. Tubecon Romania 2019

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu