Skip to main content

VIDEO. Vloggerii au „festival” şi în România. Dragoş Stanca şi Mikey Hash, printre organizatori

 
VIDEO. Vloggerii au „festival” şi în România. Dragoş Stanca şi Mikey Hash, printre organizatori

Un „festival” pentru vloggeri vine şi în România. Dragoş Stanca, fondatorul al iCEE.fest, aduce un eveniment european pentru vloggeri şi în ţara noastră. Este vorba despre Tubecon, care va avea loc pe 21 septembrie, la Romexpo.

Publicitate

Tubecon România acoperă trei arii principale: Divertisment, Gaming şi Fashion-Beauty, anunţă reprezentanţii evenimentului.

Zona de divertisment va fi marcată printr-un show de peste 10 ore de muzică, provocări, prezentări de modă şi comedie.

Pentru partea de gaming vor fi prezenţi „jucători” şi creatori de conţinut de pe Youtube pentru sesiuni demonstrative şi concursuri.

La capitolul fashion-beauty vor participa oameni şi creatori de conţinut din domeniu.

Mihai-Alexandru Hash alias Mikey Hash este ambasadorul Tubecon România. Din echipa de organizatori mai face parte şi Florin Grozea, fondatorul agentiei HitYourself, care se ocupă de relaţia cu creatorii şi influencerii.

Cu o zi înainte de eveniment va avea loc şi Tubecon Industry Day, unde vor avea loc dezbateri pe subiecte din media, comunicare.

„Consumul de media al noilor generaţii se schimbă radical iar Tubecon e un prim proiect prin care ne propunem să marcăm şi să analizăm, aşa cum se cuvine, un fenomen care este mult prea amplu încât să mai “încapă” în cadrul iCEE.fest.

Acesta este motivul pentru care am decis să îi dedicăm o atenţie specială şi să construim un concept unic, separat de festival, iar Tubecon – eveniment cunoscut deja publicului european şi creatorilor de conţinut din întreaga lume încă din 2014 - a fost prima opţiune în acest sens. Mă bucur că am reuşit ca România să fie prima piaţă din Europa de Est care va găzdui un Tubecon”, spune Dragos Stanca.

Tubecon a mai avut loc şi în ţări precum Germania, Franţa, Suedia, Finlanda, Elveţia si Spania, unde au participat peste 120.000 de participanţi şi 600 de creatori de conţinut video.

VIDEO. Tubecon Romania 2019

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus