Skip to main content

VIDEO. Săptămâna în Media Podcast: Presiunile din presă - cazurile Digi 24 și TVR, Dezmățul de la Insula iubirii și Gata X-Factor

 
VIDEO. Săptămâna în Media Podcast: Presiunile din presă - cazurile Digi 24 și TVR, Dezmățul de la Insula iubirii și Gata X-Factor

VIDEO. În weekend, vă prezentăm subiectele săptămânii la Media Podcast by Paginademedia.ro, cu Petrișor Obae: 

Publicitate

Luni - Disputa Pro TV-Telekom. Postul de televiziune a anunțat inițial că ar putea să iasă din grilele Telekom și NextGen. La finalul acestei săptămâni Telekom a anunțat că s-au înteles, iar Pro TV va rămâne în rețelele Telekom și NextGen.

"Presa este o putere, iar folosirea ei în alte scopuri decât cele pentru care există - in interesul publicului - înseamnă abuz de putere" - Petrișor Obae.

Toate materialele sunt dispondibile și pe SoundCloud.

Marți -  Subiectul zilei a fost dat de TVR, care a anunțat că retrage un ziarist de pe Parlament și PSD pentru că „e prea agresiv.”

Miercuri - Știrea zilei a venit de la Consiliul Național al Audiovizualului, care a sancționat dezmățul de la Insula iubirii cu aproximativ 12.000 de euro.

Joi - La revedere, X-Factor. Show-ul nu va mai fi difuzat de Antena 1. De asemenea, Paginademedia.ro a publicat un material despre serialul Vlad a fost un alt subiect de discuție în video-ul de joi. Este vorba despre modul în care a respectat Pro TV licența serialului turcesc Ezel. 

Toate materialele sunt dispondibile și pe SoundCloud.

Vezi celelalte Media Podcasturi:

 

Episodul 6: VIDEO. Media Podcast: Presiunile din presă - cazurile Digi 24 și TVR și performanțele serialului Vlad

Episodul 7: Dezmățul de la Insula iubirii, Breaking News-ul de senzație de la România TV și exorcizările de la Nașul TV

Episodul 8: Gata X-Factor și serialele Vlad - Ezel, în oglindă

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Bai, obae, înainte să vorbești despre derapajele altora, scoate birna din ochii tăi. Lasă interviurile prietenesti cu Vasiliu, lasă articolele despre prietenii sau foștii tăi colegi de presă gen monkey sau cum naiba îi cheamă, nonstirile, știrile despre reclame și tot felul de păcăleli ale publicitarilor pe care le dai că știri. Deci ideea e că ai multe bube de tratat înainte sa vb despre alții.

Trimite un comentariu