Skip to main content

Achim Rietze este preşedintele juriului Romanian Effie Awards 2019

 
Achim Rietze este preşedintele juriului Romanian Effie Awards 2019

Achim Rietze, Strategy Lead la Google ZOO, va fi Preşedintele Juriului Effie 2019.

Publicitate

Rietze şi-a început cariera în anul 2001, la Young & Rubica, după care s-a alăturat agenţiei Jung von Matt în anul 2006. În anul 2015, a intrat în echipa Google şi se ocupă de Google ZOO, think tank-ul de creaţie Google pentru branduri şi agenţii.

Achim Rietze: „Sunt onorat să conduc juriul Effie de anul acesta. Effie este o platformă excelentă de prezentare a companiilor şi oamenilor care creează proiecte cu adevărat eficiente şi o oportunitate frumoasă pentru industria noastră de a face schimb de cunoştinţe şi experienţe.”

Juriul Romanian Effie Awards 2019 va fi format din peste 100 de reprezentanţi ai industriei de marketing şi comunicare, specialişti din companii, agenţii de publicitate, media şi digital, researchers, consultanţi de marketing şi reprezentanţi ai mediului academic din marketing şi comunicare.

Ȋnscrierile în competiţia Romanian Effie Awards continuǎ pânǎ pe 25 aprilie. Procesul de jurizare se va desfǎşura în 2 etape: Runda 1 pentru stabilirea finaliştilor în zilele de 15 şi 16 mai şi Runda 2 pentru stabilirea câştigătorilor în data de 6 iunie.

Gala de Anunţare a Finaliştilor va avea loc pe 28 mai şi Gala de Premiere Effie Awards 2019 pe 10 iunie.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus