Skip to main content

Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV: „Pro TV nu susţine nicio parte în competiţia politică”

 
Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV: „Pro TV nu susţine nicio parte în competiţia politică”
Aleksandras Cesnavicius, directorul general al Pro TV

Unde este Pro TV în competiția politică? "Nu susținem nicio parte", spune șeful Pro TV. Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV, a vorbit, într-un interviu acordat ziarului Adevărul, despre faptul că postul nu va intra în lupta politică, iar părerile exprimate în rețelele de socializare de vedete nu sunt și cele ale postului.

Publicitate

Declarațiile vin în urma retragerii acreditării jurnalistului Ovidiu Oanță de către Ministrul Justiției, dar și pozițiilor politice ale vedetelor Pro TV Tudor Chirilă și Florin Călinescu.

Pro TV nu susţine nicio parte în competiţia politică. Urmăm cu stricteţe standardele jurnalismului etic. Privim realitatea din punctul de vedere al telespectatorului nostru şi încercăm să prezentăm evenimentele într-o manieră obiectivă şi bine documentată.

În această lumină, regretăm decizia nejustificată de a-i retrage acreditarea colegului nostru Ovidiu Oanţă.

Nu este doar o decizie care împiedică jurnaliştii Pro TV să muncească de o manieră firească, este o decizie care afectează cetăţenii care aşteaptă informaţii relevante despre evenimentele din ţară, fie ele economice sau sociale, şi care doresc să afle şi să întelega ce face guvernul în numele lor”

Ce a spus CEO-ul Pro TV despre declarațiile politice ale vedetelor? Sunt părerile şi declaraţiile lor personale, pe canalele personale de social media, iar acestea nu reprezintă poziţia oficială Pro TV în niciun context.

Șeful Pro TV a acordat un interviu publicației Adevărul, în care a vorbit despre strategia postului, ultimele emisiuni și viitoarele proiecte de televiziune.

„La fel ca până acum, strategia noastră nu se schimbă: suntem un canal TV pentru întreaga familie, care oferă ştiri de încredere şi cel mai bun divertisment, cele mai bune drame, comedii şi filme internaţionale.” a spus Alekandras Cesnavicius în interviul acordat Adevărul.

Producțiile precum Românii au talent și Vocea României vor mai avea și alte sezoane, iar despre formatul Cântă acum cu mine spune că „are nevoie de timp ca publicul să-l accepte şi să crească”.

Interviul integral de pe adevărul.ro este disponibil aici.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu