Skip to main content

Angajații Realitatea TV, note de evacuare la intrarea în sediu

 
Angajații Realitatea TV, note de evacuare la intrarea în sediu
Elicopter Realitatea TV 2

Angajații Realitatea TV au primit în această dimineață înștiințare că nu mai au voie în sediu.

Publicitate

La intrarea în sediul de televiziune, angajații au primit câte o hârtie pe care paginademedia.ro o prezintă în continuare și în care li se spune ca nu vor mai avea acces în clădire.

Pe scurt, nota primită de angajați îi anunță că au voie să intre numai in scopul preluării bunurilor. Nota menționează că este vorba de „evacuarea birourilor”.

Mai jos, avizul primit de angajații Realitatea TV:

Către angajații Realitatea Media SA

Vă aducem la cunoștință următoarele:

Încetarea din data de 30.03.2019 a contractului de locațiune din data de 02.03.2016, în temeiul căruia Realitatea Media SA, în insolvență, ocupă spațiile din Clădirea Platinum situată la adresa București, Sector 1, Șos. București-Ploiești, nr. 172-176

Accesul în spațiile menționate este permis numai în scopul preluării bunurilor personale și/sau bunurilor companiei, în vederea evacuării birourilor.

Realitatea Media SA este o societate aflată în insolvență. La începutul acestei luni, Curtea de Apel București a respins planul de reorganizare, urmând ca instanța să „trimită cauza la judecătorul sindic în vederea intrării în faliment a debitoarei S.C. Realitatea Media SA”.

Citește și: Care sunt pașii următori în falimentul Realitatea TV? Ce se va întâmpla?

Ușile Realitatea TV, monitorizate

UPDATE. Notele de evacuare de astăzi vin după ce în cursul zilei de ieri, angajații postului au fost anunțați printr-un e-mail intern că trebuie să părpsească „numai ușa rotativă” (intrarea principală) și că dacă folosesc alte uși de acces în clădire „se declanșează o alarmă”. Textul e-mailului, în continuare:

„Ușile de evacuare din recepția principală, monitorizate:

Au fost anunțați de cei de la clădire că ușile de evacuare din recepția principală sunt monitorizate, deci obligatoriu folosiți numai ușa rotativă.

Asta înseamnă că la fiecare utilizare a ușilor de evacuare se declanșează o alarmă.

La sfârșit de lună se face un raport și cu ajutorul camerelor de supraveghere se constată cine a folosit ușa de evacuare.

Vor fi luate măsuri pentru cei care utilizează ușile de evacuare.”

UPDATE 2. “A fost un exces administrativ al proprietarului cladirii”, a declarat pentru Paginademedia.ro Edward Pastia, director executiv Realitatea TV.

“S-a rezolvat in aceasta dimineata si urmeaza sa avem discutii pentru clarificarea definitiva a situatiei, tot pe cale administrativa”, a continuat el.

“Din punctul nostru de vedere, suntem cu chiria la zi, iar contractul de chirie e valabil pina la sfarsitul anului 2019”, a mai spus Pastia. “Emisia continua normal”, a mai puntat directorul postului TV pentru Paginademedia.ro.

UPDATE 3. În jurul orei 10:30, reprezentanții proprietarului Willbrook, care împărțeau biletele angajaților au fost retrași de la poartă. Din informațiile paginademedia.ro, oamenii de la Willbrook au împărțit notele de evacuare încă de la primele ore ale dimineții, 5:30-6:00.

Știre în curs de actualizare

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu