Skip to main content

Angajaţii Realitatea TV, note de evacuare la intrarea în sediu

 
Elicopter Realitatea TV 2
Elicopter Realitatea TV 2

Angajaţii Realitatea TV au primit în această dimineaţă înştiinţare că nu mai au voie în sediu.

Publicitate

La intrarea în sediul de televiziune, angajaţii au primit câte o hârtie pe care paginademedia.ro o prezintă în continuare şi în care li se spune ca nu vor mai avea acces în clădire.

Pe scurt, nota primită de angajaţi îi anunţă că au voie să intre numai in scopul preluării bunurilor. Nota menţionează că este vorba de „evacuarea birourilor”.

Mai jos, avizul primit de angajaţii Realitatea TV:

Către angajaţii Realitatea Media SA

Vă aducem la cunoştinţă următoarele:

Încetarea din data de 30.03.2019 a contractului de locaţiune din data de 02.03.2016, în temeiul căruia Realitatea Media SA, în insolvenţă, ocupă spaţiile din Clădirea Platinum situată la adresa Bucureşti, Sector 1, Şos. Bucureşti-Ploieşti, nr. 172-176

Accesul în spaţiile menţionate este permis numai în scopul preluării bunurilor personale şi/sau bunurilor companiei, în vederea evacuării birourilor.

Realitatea Media SA este o societate aflată în insolvenţă. La începutul acestei luni, Curtea de Apel Bucureşti a respins planul de reorganizare, urmând ca instanţa să „trimită cauza la judecătorul sindic în vederea intrării în faliment a debitoarei S.C. Realitatea Media SA”.

Citeşte şi: Care sunt paşii următori în falimentul Realitatea TV? Ce se va întâmpla?

Uşile Realitatea TV, monitorizate

UPDATE. Notele de evacuare de astăzi vin după ce în cursul zilei de ieri, angajaţii postului au fost anunţaţi printr-un e-mail intern că trebuie să părpsească „numai uşa rotativă” (intrarea principală) şi că dacă folosesc alte uşi de acces în clădire „se declanşează o alarmă”. Textul e-mailului, în continuare:

„Uşile de evacuare din recepţia principală, monitorizate:

Au fost anunţaţi de cei de la clădire că uşile de evacuare din recepţia principală sunt monitorizate, deci obligatoriu folosiţi numai uşa rotativă.

Asta înseamnă că la fiecare utilizare a uşilor de evacuare se declanşează o alarmă.

La sfârşit de lună se face un raport şi cu ajutorul camerelor de supraveghere se constată cine a folosit uşa de evacuare.

Vor fi luate măsuri pentru cei care utilizează uşile de evacuare.”

UPDATE 2. “A fost un exces administrativ al proprietarului cladirii”, a declarat pentru Paginademedia.ro Edward Pastia, director executiv Realitatea TV.

“S-a rezolvat in aceasta dimineata si urmeaza sa avem discutii pentru clarificarea definitiva a situatiei, tot pe cale administrativa”, a continuat el.

“Din punctul nostru de vedere, suntem cu chiria la zi, iar contractul de chirie e valabil pina la sfarsitul anului 2019”, a mai spus Pastia. “Emisia continua normal”, a mai puntat directorul postului TV pentru Paginademedia.ro.

UPDATE 3. În jurul orei 10:30, reprezentanţii proprietarului Willbrook, care împărţeau biletele angajaţilor au fost retraşi de la poartă. Din informaţiile paginademedia.ro, oamenii de la Willbrook au împărţit notele de evacuare încă de la primele ore ale dimineţii, 5:30-6:00.

Ştire în curs de actualizare

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Doru Doru
    Elicopterul ala era inchiriat.
  • Răzvan Alexandru Răzvan Alexandru
    Da' chiar, mai au ăştia elicopterul din poză? Sau l-au amanetat ca să-i ia lui Rareş B. câteva seturi noi de cravate?

    Sper să-l mai aibă. Le-ar prinde bine acum, la evacuare.
  • George Voina George Voina
    Acesta este finalul pentru Gușă-Faliment. Totuși, emisia există. Deci unii sunt sechestrați la butoane, alții nu pot să intre.
  • Liviu Sora Liviu Sora
    :)) Dau ăștia cu libertatea de exprimare pe afara? R. I. P.

Trimite un comentariu

sus