Skip to main content

Partea a treia din La Casa de Papel revine în iulie, pe Netflix

 
Partea a treia din La Casa de Papel revine în iulie, pe Netflix

La Casa de Papel revine pe Netflix în această vară. Echipa lui El Profesor se va vedea în partea a treia a serialului pe 19 iulie, au anunțat reprezentanții Netflix.

Serialul produs de Alex Pina pentru postul de televiziune spaniol Antena 3, a fost preluat de Netflix pentru a produce și partea a treia. Astfel, serialul spaniol va fi produs și disponibil exclusiv pe Netflix.

Publicitate

Producția pentru noul sezon a început în luna octombrie și a fost anunțată printr-un video.

La Casa de Papel spune povestea unui grup de tineri, conduși de El Profesor, care jefuiesc Fabrica de Monedă și Timbru din Spania. Planul perfect al Profesorului este dat peste cap de detectivul cazului, Raquel Murillo, de care se îndrăgostește.

Din echipa de distribuție fac parte:

Úrsula Corberó (“Tokio”), Álvaro Morte (“Profesorul”), Jaime Lorente (“Denver”), Miguel Herrán (“Rio”), Darko Peric (“Helsinki”), Alba Flores (“Nairobi”), Esther Acebo (“Estocolmo”), Itziar Ituño (“Raquel Murillo”), Enrique Arce (“Arturo”) Kiti Mánver (Mariví), Juan Fernández (‘Coronel Prieto’) și Mario de la Rosa (Suarez), care apar alături de creatorul seriei Álex Pina și regizorul Jesús Colmenar. Distribuției li se mai alătură Hovik Keuchkerian (“Bogota”), Najwa Nimri (“Alicia”), Fernando Cayo (‘Tamayo) și Rodrigo de la Serna (“Inginerul”).

Citește și:

Ce știm despre noul sezon La Casa de Papel

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu știu de ce un post TV din România nu cumpără drepturile de televizare ar avea de câștigat multe audiențe ! M-am săturat tot de seriale Turcești și Indiane ! Când o să înțeleagă oameni ăștia că trebuie să facă ceva bun pe piața Românească suntem în 2019 nu în 2000 !

Trimite un comentariu