Skip to main content

VIDEO. Urzeala „Telecomurilor”. Companiile pun la bătaie pachete cu HBO în pragul lansării Game of Thrones sezonul opt

 
VIDEO. Urzeala „Telecomurilor”. Companiile pun la bătaie pachete cu HBO în pragul lansării Game of Thrones sezonul opt
Sursa foto: HBO

VIDEO. Brandurile vor să se „agațe” de Game of Thrones, serialul-fenomen produs de HBO, care va lansa pe 15 aprilie cel de-al optulea sezon. Ultimul. 

Publicitate

Telekom, RCS și Orange se întrec în oferte de televiziune, pe bază de HBO. Toți fac referire, evident, la Urzeala tronurilor.

Iată ofertele anunțate, până acum: 

Orange, spot special

Game of Thrones este "piesa centrală" în spotul video prin care Orang își lansează o ofertă cu HBO și HBO Go inclus.

Oferta Orange: Cei care adaugă la abonamentul de voce internet prin fibră cu viteze de până la 1 Gbps și televiziune prin cablu cu până la 130 de canale au acces inclus la HBO și HBO GO timp de 12 luni. Preț: 12 euro/lună

VIDEO. Spotul Orange Game of Thrones

Urzeala Tronurilor, și în comunicarea RCS 

Serialul de pe HBO este și în centrul comunicării ofertei Digi.

RCS&RDS oferă începand din opt aprilie, până pe 14 aprilie, HBO 3 și celor care au doar pachete de bază, pentru un maraton al sezoanelor 1-7 din Urzeala Tronurilor, chiar dacă nu au activat extraopțiunea HBO sau MAXPAK.

Pachet special și de la Telekom

Serialul Urzeala Tronurilor se vede și în comunicarea Telekom Romania. Operatorul a lansat o ofertă de Paște, care include și HBO, postul pe care se va vedea ultimul sezon Game of Thrones.  

Este vorba de pachetul Telekom Complet, cu televiziune, internet fix și telefonie mobilă la 15 euro/lună, cu HBO și HBO GO incluse, până la finalul anului.

Prin achiziționarea Pachetului Telekom Complet, la 15 euro / lună, clienții beneficiază practic de o reducere de 25% față de situația în care serviciile din componența pachetului ar fi achiziționate separat”, spun reprezentanții companiei.

VIDEO. Spotul Telekom

 
UPDATE. Întrebați dacă UPC are oferte legate de HBO în contextul lansării Game of Thrones, sezonul opt, reprezentanții au comunicat următoarele:
 
În perioada 8-14 aprilie 2019, UPC România oferă vizionare gratuită pentru canalul TV HBO 3 pentru clienții abonați la serviciul digital.
• De asemenea, compania va desfășura un concurs pe pagina oficială de Facebook UPC România, în parteneriat cu HBO, prin care oferă premii zilnice clienților.
• Clienții noi pot achiziționa pachetul de servicii UPC HAPPY HOME ALL Inclusive, care conține pachetele superioare de televiziune și internet (Play Maxim & 500 Mbps) și extraopțiunile TV Sport și HBO incluse.
 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu