Skip to main content

Emilia Şercan, reacţie după ce un ofiţer de poliţie ar fi ameninţat-o cu moartea: „Este incalificabil ca un ofiţer de poliţie să ameninţe un ziarist”

 
Emilia Şercan, reacţie după ce un ofiţer de poliţie ar fi ameninţat-o cu moartea: „Este incalificabil ca un ofiţer de poliţie să ameninţe un ziarist”

VIDEO. Jurnalista Emilia Şercan a reacţionat după apariţia informaţiei că ar fi fost identificată persoana care a ameninţat-o cu moartea. Ziarista a declarat telefonic pentru postul Digi 24 că „este incalificabil ca un ofiţer de poliţie să ajungă să ameninţe un ziarist.”

Publicitate

„Sunt absolut consternată. Nu am cuvinte, nu îmi vine să cred că este vorba despre un ofiţer de poliţie”, a continuat aceasta.

A vorbit şi despre investigaţiile de presă ce vizează Academia de Poliţie:

„Faptul că s-a ajuns ca eu să fiu ameninţată de cineva care era angajat al Academiei de Poliţie arată că investigaţiile mele au fost cât se poate de corecte, că au lovit acolo un grup de interese foarte puternic consolidat, care era legat de acele plagiate.”

Reamintim că în această dimineaţa postul de televiziune Digi 24 a anunţat că persoana care ar fi ameninţat-o cu moartea, printr-un SMS, pe jurnalista Emilia Şercan a fost identificată.

„După ce am primit mesajul mi-am pus nişte semne de întrebare, cu privire la siguranţa mea. Mi-am pus problema dacă pot să mai continui seria de dezvăluiri despre plagiatele din sistemul militar. Eu sunt o persoană puternică şi o să îmi continui investigaţiile făcute până acum precum şi altele”, a menţionat ziarista tot la Digi 24.

Suspectul a fost identificat la aproximativ o săptămână după plângerea depusă de Emilia Şercan la Poliţia Capitalei.

Este vorba despre un ofiţer de poliţie, angajat al Academiei de Poliţie. El a fost depistat în Slatina, potrivit informaţiilor Digi24.

Emilia Şercan a menţionat şi că nu a primit detalii oficiale despre caz.

„Sper foarte mult, având în vedere gravitatea situaţiei, ca la Academia de Poliţie să se desfăşoare un control absolut transparent şi sper să se încheie această poveste absolut îngrozitoare cu măsurile necesare înr-o astfel de situaţie”, a mai adăugat jurnalista.

De asemenea, intervenţia sa la Digi 24 a mai spus că de la publicarea mesajului de ameninţare nu au mai existat şi altele.

Jurnalista Emilia Şercan, cunoscută pentru anchetele privind plagiatele în rândul înalţilor demnitari şi al conducerii unor instituţii de invăţământ, cel mai recent la Academia de Poliţie, a anunţat, în urmă cu o săptămână, că a primit ameninţări cu moartea.

VIDEO. Digi 24 - EXCLUSIV. Prima reacţie a Emiliei Şercan

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radu Radu
    asta i tara , de acesti indivizi suntem condusi, de acesti indivizi ar trebui sa fim aparati dar uite ca acesti indivizi in camasa statului , ameninta jurnalisti Rusine
  • Liviu Sora Liviu Sora
    Mai băieți, sunteți propagandiști sau ce?
    Eu personal nu vă voi mai vizita pagina. Succesuri!

Trimite un comentariu

sus