Skip to main content

Emilia Șercan, reacție după ce un ofițer de poliție ar fi amenințat-o cu moartea: „Este incalificabil ca un ofițer de poliție să amenințe un ziarist”

 
Emilia Șercan, reacție după ce un ofițer de poliție ar fi amenințat-o cu moartea: „Este incalificabil ca un ofițer de poliție să amenințe un ziarist”

VIDEO. Jurnalista Emilia Șercan a reacționat după apariția informației că ar fi fost identificată persoana care a amenințat-o cu moartea. Ziarista a declarat telefonic pentru postul Digi 24 că „este incalificabil ca un ofițer de poliție să ajungă să amenințe un ziarist.”

„Sunt absolut consternată. Nu am cuvinte, nu îmi vine să cred că este vorba despre un ofițer de poliție”, a continuat aceasta. 

Publicitate

A vorbit și despre investigațiile de presă ce vizează Academia de Poliție:

„Faptul că s-a ajuns ca eu să fiu amenințată de cineva care era angajat al Academiei de Poliție arată că investigațiile mele au fost cât se poate de corecte, că au lovit acolo un grup de interese foarte puternic consolidat, care era legat de acele plagiate.”

Reamintim că în această dimineața postul de televiziune Digi 24 a anunțat că persoana care ar fi amenințat-o cu moartea, printr-un SMS, pe jurnalista Emilia Șercan a fost identificată.

„După ce am primit mesajul mi-am pus niște semne de întrebare, cu privire la siguranța mea. Mi-am pus problema dacă pot să mai continui seria de dezvăluiri despre plagiatele din sistemul militar. Eu sunt o persoană puternică și o să îmi continui investigațiile făcute până acum precum și altele”, a menționat ziarista tot la Digi 24. 

Suspectul a fost identificat la aproximativ o săptămână după plângerea depusă de Emilia Șercan la Poliția Capitalei. 

Este vorba despre un ofițer de poliție, angajat al Academiei de Poliție. El a fost depistat în Slatina, potrivit informațiilor Digi24.

Emilia Șercan a menționat și că nu a primit detalii oficiale despre caz. 

„Sper foarte mult, având în vedere gravitatea situației, ca la Academia de Poliție să se desfășoare un control absolut transparent și sper să se încheie această poveste absolut îngrozitoare cu măsurile necesare înr-o astfel de situație”, a mai adăugat jurnalista.

De asemenea, intervenția sa la Digi 24 a mai spus că de la publicarea mesajului de amenințare nu au mai existat și altele. 

Jurnalista Emilia Şercan, cunoscută pentru anchetele privind plagiatele în rândul înalţilor demnitari şi al conducerii unor instituţii de invăţământ, cel mai recent la Academia de Poliţie, a anunţat, în urmă cu o săptămână, că a primit ameninţări cu moartea.

VIDEO. Digi 24 - EXCLUSIV. Prima reacție a Emiliei Șercan

Citește și: 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • asta i tara , de acesti indivizi suntem condusi, de acesti indivizi ar trebui sa fim aparati dar uite ca acesti indivizi in camasa statului , ameninta jurnalisti Rusine

Trimite un comentariu