Skip to main content

FOTO. Digi24 aduce social media pe TV. Postează mesaje de la telespectatori, după modelul Românii au talent

 
FOTO. Digi24 aduce social media pe TV. Postează mesaje de la telespectatori, după modelul Românii au talent

Digi 24 aduce un nou „artificiu” grafic atunci când acoperă evenimente importante. 

Mai exact, pe lângă imaginile din teren, pe ecran apar comentarii postate de telespectatori, pe pagina de Facebook Digi24 sau pe cea a emisiunilor. 

Publicitate

Astfel de mesaje au apărut chiar astăzi, în timp ce Digi24 transmitea de la Curtea Supremă, unde Liviu Dragnea, președintele PSD, a fost audiat în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului din Teleorman. 

Tehnica este folosită de mai multă vreme și de Pro TV, dar pentru emisiunile de divertisment, cum ar fi Românii au talent și Vocea României. 

FOTO. Digi24 și comentariile de pe Facebook

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Foarte tare, mai ales că fac și alții asta :) nu cumva sa fie primii la ceva interesant, util samd. Un *** importat, care face și mai periculos "inflamabil" tv, prin care oricum vin cele mai toxice manipulări (vezi și tristul caz TVR de la revoluție când au murit oameni cu dezinformări) la care se adaugă mii de vieți/cariere distruse de zvonuri, dosare penale și cătușe infirmate de judecători după luni sau ani de zile. Exact nenorocirea de preluare de tâmpenii de pe Facebook lipsea tv-urilor *** *** trage. Și peste toate, noaptea minții, vin unii și se bucură că suntem în sfârșit in trend cu alții. O sa ne dea jurnalismul asta civic pe gura după ce am inventat monștri ai manipulării pe la antena3, RTV, Romania tv, Digi și alte așa zise tv de stiri. Ce ***!
  • Si ce e asa mare lucru?Si la Obsevator 12 se publica mesajele de pe Facebook.Nu a inventat nici Pro,nici Antena,nici Digi acest artificiu.Premiera pentru Romania o sa fie cand o sa vedem conturile de Instagram ale prezentatorilor afisate pe ecran

Trimite un comentariu