Skip to main content

FOTO. Presa plânge pentru Notre Dame. Tragedia, în ziarele europene: „Notre Drame”, „Notre-Dame, în lacrimi”

 
„Notre-Dame în lacrimi”
„Notre-Dame în lacrimi”

Presa plânge pentru Notre-Dame. Devastatorul incendiu de la Notre-Dame de Paris, unul dintre monomentele emblematice ale Franţei, a deschis prima pagină a celor mai importante ziare.

Publicitate

„Notre Drame - Drama noastră”, a titrat Liberation. „Notre-Dame, în lacrimi”, a titrat Le Parisien.

Pe lângă presa franceză, publicaţii din Marea Britanie, Germania, Italia, Spania sau Portugalia au deschis ediţiile de astăzi cu tragedia din capitala Franţei.

GALERIE FOTO. Prima pagină a ziarelor din Europa

 • „Notre-Dame de Paris - Dezastrul”
 • „Notre Drame - Drama noastră”
 • „Le coeur en cendres - Inima din cenusă”
 • „Nostre-Dame devastată”
 • „Notre-Dame în lacrimi”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • era fain daca era un articol original. intamplator am vazut ieri revista presei de la france 24 si erau fix articolele astea, fix in ordinea asta. dar in romania se *** orice, pana si ideile altor jurnalisti.
 • Hai sa plângem pentru niște cărămizi și sa radem de copiii omorâți in Siria.
 • Interesant ar fi fost sa citim ce a scris Charlie Hebdo.
  Ma astept ca incendiul sa fie revendicat, in perioada urmatoare.
 • Mistocareala francezilor,aroganta lor..e ceva..noi,românii am fost tratați ca niște ***,si toti caută Edenul,acolo,dar,de vina suntem noi,romanii ca votăm,niste nemernici,precum,Iliescu,Constantinescu,Roman,Băsescu,Johanis,Ponta,Dragnea,Dancila...ăștia si *** lor au dus de rapa tara.Eu,nu am niciun fel de mila fața de Franta.Ea si Germania,***..***.Dupa 30 de ani,nu ne-am invatat minte.si ,totuși,ăștia săraci cu duhul,precum, românii,rezistă cel mai bine.Oare ,voi trai sa vad,Casa Poporului,sau,Cotroceni,cu toate *** de acolo,în foc?a,da,si Bucurestiul,cel mai de *** oras din lume si *** de acolo,***.
 • Îmi aduc aminte de o melodie de la paraziții "***". Asa as putea caracteriza sentimentele mele pentru francezi și catedrala lor. Vor veni acum unii ca este semn "de sus" ca sunt îndurerați... Vrăjeală! Vor donații? Acum ma pregătesc sa le donez...
 • Eu cred ca asta a fost un semn de sus
  Lasa ca asa le trebuie, francezii se cred buricul Europei si ia toata lumea la misto si in batjocura!
  Eu una ma bucur pentru ce ce s-a intamplat cu catedrala, atata timo cat nu a murit nimeni.
  ! Poate asta a fost un semn ca ceva mult mai terifiant va urma in Franta, poate noi atacuri teroriste cu multi morti! Universul vede tot!
  Acum poporul roman este profund afectat de cele intamplate, dar dupa o vreme francezii ne iau in batjocura din nou: ne vede *** Europei, cersetori, sarantoci, jegosi, etc

Trimite un comentariu

sus