Skip to main content

Grila TVR 2. Revine emisiunea lui Ianțu. Revine și Fuego, iar Oana Mareș va prezenta o emisiune pentru tineri

 
Grila TVR 2. Revine emisiunea lui Ianțu. Revine și Fuego, iar Oana Mareș va prezenta o emisiune pentru tineri

TVR 2 vine cu o grilă nouă în această primăvară. Emisiunea lui Virgil Ianțu și show-ul lui Fuego nu lipsesc din listă, iar pe lângă acestea postul va difuza filme și o emisiune nouă pentru tineri prezentată de Oana Mareș (fosta soție a lui Augustin Viziru, care a mai prezentat o emisiune la TVR 2). Noile programe se văd de luni, 15 aprilie

Luni - Vineri

 • „Câștigă România”, show-ul de cultură generală a lui Ianțu, începe pe 15 aprilie, de la ora 20:00. Sezonul cu numărul cinci va fi difuzat de luni până joi. De asemenea vine și cu o regulă nouă de joc: Varianta ajutătoare - Întreabă un prieten
 • „oanApp - Aplicație de viață” este o emisiune care debutează la postul de televiziune în același timp cu noua grilă. Va fi prezentată de Oana Mareș împreună cu Andrei Foday şi Ceanu Zheng. Este programată de luni până vineri, în două părți: 

Prima parte, de la 15:00 la 16:00 - Prezentatorii vor dezbate diverse teme legate de stilul de viața. 

A doua parte, de la 17.00 la 18.00, în studio vor fi invitați artişti şi cântăreţi. 

 • Seria western „Lonesome Dove: Suflet de pistolar” (SUA, 1994-1995) începe tot pe 15 aprilie și va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 16.00. Producţia se bazează pe bestsellerul „Lonesome Dove”, câştigător al premiului Pulitzer şi spune povestea unui cowboy, Newt Call, care încearcă să-şi găsească un rost în teritoriile încă sălbatice din Vest.
 • „Destine ca-n filme”, emisiune prezentată de Iuliana Marciuc, revine din 16 aprilie. Cel de-al zecelea sezon va fi difuzat în fiecare marţi, de la ora 22.00.
 • Noul sezon „Gala umorului” începe pe 19 aprilie, cu prezentatorii Diana Cavallioti şi Dragoş Huluba. În fiecare vineri, de la ora 20.00, vor fi difuzate momente umoristice păstrate în „Arhiva TVR”, dar şi scenete de „umor la zi”.
 • Emisiunea „D’ale lu’ Mitică” revine marţi, de la ora 21.10. 
 • Seria de documentar „Memorialul durerii” începe sâmbăta, de la ora 13.00.

Sâmbătă - Duminică

 • „Drag de România mea”, cu Fuego, începe duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00. Pe 21 aprilie Paul Surugiu-Fuego prezintă o ediție specială de Florii. Vor fi invitaţi: Mirabela Dauer, Irina Loghin, Stela Enache, Marina Florea, Matilda Pascal Cojocarita și Stefan Cigu, Carmen Trandafir și Carmen Rădulescu.
 • „Femei de 10, Bărbaţi de 10”, emisiunea prezentată de Marina Almășan, începe sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 15:00. Prima ediţie, din noul sezon, este dedicată creatoarei de modă, Zina Dumitrescu.
 • „Cap compas” - sâmbăta, ora 12.30
 • „Sănătate cu de toate" - duminica, ora 8.30
 • „Pescar hoinar” - duminica, ora 10.00
 • „Natură şi aventură” - duminica, ora 10.30
 • Sezonul doi din „Zile cu stil”, cu Alina Ionescu, debutează din 20 aprilie, în fiecare sâmbătă, de la ora 17.00. 
 • Noul sezon al emisiunii „Mic dejun cu un campion”, realizată de Daniela Zeca Buzura, începe sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10.00.

GALERIE FOTO

Publicitate

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • @Paco
  Emisiunea doamnei Marciuc este inspirată și își are locul în grilă.

  Cealaltă emisiune - cea a doamnei Almășan - a fost creată pentru a concura cu emisiunile asemănătoare care zburdau prin aer emise de ProTV - „Vorbește lumea” și Antena 1 - „Prietenii de la 11”.
  O primă modificare a orei de emisie a adus emisiunea în zona „Ceaiului de la ora 5” de pe vremuri, cu o reluare la ora emisiunilor concurente, acum însă nu mai are rolul pentru care a fost creată.
  Dar după-amiaza zilei de sâmbătă, și nu pe primul program ci pe al doilea, a fost întotdeauna un spațiu dificil pe care nu merge mai nimic.

  Doamna Gradea și ceilalți membri ai conducerii au promis că TVR2 va fi un program educativ, un program dedicat în principal tinerilor.
  Sâmbăta după-amiază ar trebui să fie dedicată unui program cu conținut educativ, unul în producție proprie.

  Eu o stimez pe doamna Almășan, dar aș muta-o pe TVR3.

Trimite un comentariu