Skip to main content

Noutăți din primăvară la TVR 3: Liana Stanciu prezintă din nou „Arte carte şi capricii”. Revine și emisiunea lui Leșe sau Sarea-n Bucate

 
Noutăți din primăvară la TVR 3: Liana Stanciu prezintă din nou „Arte carte şi capricii”. Revine și emisiunea lui Leșe sau Sarea-n Bucate

Grilă de primăvară nouă și la TVR 3. Din 15 aprilie postul de televiziune va difuza sezoane noi ale emisiunilor consacrate, dar și spectacole, concerte, filme documentare şi artistice, programe de cultură, festivaluri de muzică clasică, jazz sau știri.  

Emisiunea [email protected] începe pe 15 aprilie, de la ora 22:00. Este programat de luni până vineri. Programul prezintă informații despre evenimentele culturale din întreaga ţară. Emisiunile vor fi realizate din cele cinci studiouri teritoriale ale postului TV: Iaşi, Târgu Mureş, Craiova, Timişoara şi Cluj.

Publicitate

Printre noutățile din primăvară, TVR 3 anunță un tronson de film documentar, joi și vineri, de la ora 23.00. De asemenea, în grilă intră și o producție sub sigla „Magazin de arte vizuale”, duminică, de la 18.30 - - prezentat de Marius Constanitnescu.

Producția „Academia Română – prezentul continuu” devine emisiune săptămânală. Se vede sâmbăta, de la 12.30. Până acum era bilunară.

Emisiunea „Sarea-n bucate” începe pe 20 aprilie, de la ora 11:30. Este programat în fiecare sâmbătă și duminică. Revin cu noi sezoane și emisiunile „tradiţionale” ale postului:

  • Drumul lui Leşe - vineri, de la ora 21:00
  • A doua emigrare duminică, de la ora 13:00
  • Arte carte şi capricii - joi, de la ora 21:00Liana Stanciu revine în rolul de gazda a emisiunii. Ea a fost înlocuită pentru un timp de Radu Nechit. 

Luni, marți, miercuri - Primele trei zile ale săptămânii, de la ora 23.00, vor fi difuzate etapele de concurs, recitalurile din Concursul Internaţional George Enescu, ediţia 2018. 

Joi, de la 23.30, este programat Festivalul de Jazz de la Ploieşti, ediţia 2018.

Citește și:

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu