Skip to main content

Noutăţi din primăvară la TVR 3: Liana Stanciu prezintă din nou „Arte carte şi capricii”. Revine şi emisiunea lui Leşe sau Sarea-n Bucate

 
Noutăţi din primăvară la TVR 3: Liana Stanciu prezintă din nou „Arte carte şi capricii”. Revine şi emisiunea lui Leşe sau Sarea-n Bucate

Grilă de primăvară nouă şi la TVR 3. Din 15 aprilie postul de televiziune va difuza sezoane noi ale emisiunilor consacrate, dar şi spectacole, concerte, filme documentare şi artistice, programe de cultură, festivaluri de muzică clasică, jazz sau ştiri.

Publicitate

Emisiunea „CULT@rt” începe pe 15 aprilie, de la ora 22:00. Este programat de luni până vineri. Programul prezintă informaţii despre evenimentele culturale din întreaga ţară. Emisiunile vor fi realizate din cele cinci studiouri teritoriale ale postului TV: Iaşi, Târgu Mureş, Craiova, Timişoara şi Cluj.

Printre noutăţile din primăvară, TVR 3 anunţă un tronson de film documentar, joi şi vineri, de la ora 23.00. De asemenea, în grilă intră şi o producţie sub sigla „Magazin de arte vizuale”, duminică, de la 18.30 - - prezentat de Marius Constanitnescu.

Producţia „Academia Română – prezentul continuu” devine emisiune săptămânală. Se vede sâmbăta, de la 12.30. Până acum era bilunară.

Emisiunea „Sarea-n bucate” începe pe 20 aprilie, de la ora 11:30. Este programat în fiecare sâmbătă şi duminică. Revin cu noi sezoane şi emisiunile „tradiţionale” ale postului:

  • Drumul lui Leşe - vineri, de la ora 21:00
  • A doua emigrare - duminică, de la ora 13:00
  • Arte carte şi capricii - joi, de la ora 21:00. Liana Stanciu revine în rolul de gazda a emisiunii. Ea a fost înlocuită pentru un timp de Radu Nechit.

Luni, marţi, miercuri - Primele trei zile ale săptămânii, de la ora 23.00, vor fi difuzate etapele de concurs, recitalurile din Concursul Internaţional George Enescu, ediţia 2018.

Joi, de la 23.30, este programat Festivalul de Jazz de la Ploieşti, ediţia 2018.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus