Skip to main content

Hitler şi un pachet de biscuiţi. O ilustraţie care a aprins agenţia de PR: „Faceţi jurnalism de doi bani”

 
Foto | Facebook RoStar
Foto | Facebook RoStar

Poza lui Adolf Hitler lângă un pachet de biscuiţi a fost sursa unei dispute. O ilustraţie cu poza lui Hitler alături de un pachet de biscuiţi RoStar a încins spiritele între agenţia de PR „More than Pub” şi ziarul Adevărul.

Publicitate

„Astăzi aţi publicat o ştire falsă. Ne-aţi acuzat de nazism, afirmând că ne facem reclamă cu imaginea lui Adolf Hitler”, scrie o notificare primită de ziarul Adevărul, după ce jurnaliştii de acolo au publicat o ştire.

Totul a pornit de la postare pe Facebook pe care Adevărul a semnalat-o:

„Reprezentanţii firmei Ro Star au postat pe pagina de Facebook o fotografie în care imaginea lui Hitler este asociată cu biscuiţii produşi de ei”, nota ştirea iniţială.

Idee ar fi fost parte a unei campanii în care reprezentanţii firmei de biscuiţi propuneau întrebări de cultură generală utilizatorilor. A venit şi rândul lui Hitler, mai exact: „În ce ţară s-a născut Adolf Hitler?”

Adevărul notează că reporterul care s-a ocupat de ştire a fost contactat Mihaela Petrovan, de la „More than Pub”, care ar fi cerut să fie şters numele agenţiei din articol.

De asemenea, aceasta ar fi spus că „Adevărul face jurnalism de doi bani”.

Cum s-a terminat totul până la urmă?

Postările legate de Hitler au fost şterse de pe Facebook-ul RoStar, notează Adevărul într-un update.

Postarea RoStar de pe data de 2 aprilie 2019 (Captura - Adevărul):

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Bai, pseudo de la Adevarul, ce ar fi sa il scoatem pe Adolf din cartile de istorie si sa il eliminam din concursurile cu cultura generala ?
  • RoVip RoVip
    Cineva "foarte istet" a dorit sa atraga atentia asupra unui brand pe care doar nostalgicii il mai cumpara. Doar ca a facut-o intr-un mod total gresit. La fel de bine a existat cineva la fel de "istet" din partea clientului care a aprobat *** cu pricina. You just don't do that!!! Bine ca macar intrebarea nu a fost: Cu ce altceva s-a ocupat personajul din imagine in afara de pictura? Hey Adolf....you are not you when you're hungry! Here...have a cracker! Better? Better! Now let's invade Poland!
  • Liviu Sora Liviu Sora
    Ce s-au gandit astia!? Romanii vor nemti, le dam nemti! :))

Trimite un comentariu

sus