Skip to main content

iCEEfest, un nou concept: Upgrade 100. Festivalul se pregătește și de "export"

 
iCEEfest, un nou concept: Upgrade 100. Festivalul se pregătește și de "export"

iCEE.fest, unul dintre cele mai importante festivaluri de online și digital din regiune, se va desfășura la București, pe 13 și 14 iunie. Evenimentul vine cu o schimbare de format și cu zeci de speakeri de la cele mai importante companii de pe glob. 

Festivalul va fi, de anul acesta, sub umbrela brandului „Upgrade 100”, același nume pe care îl are emisiunea lui Dragoș Stanca, de la Radio Guerrilla. Unul dintre motivele pentru care s-a produs această schimbare este extinderea festivalului și în alte regiuni ale lumii.

Publicitate

Dragoș Stanca, organizator si fondator al festivalului, a explicat decizia: 

„Upgrade 100 e noul brand sub care vom dezvolta nu doar festivalul, ci si aplicația de networking si e-learning, evenimente si programe pentru companii, produse media profesionale diverse – am început cu emisiunea radio Upgrade 100 de la Radio Guerrilla si podcastul aferent.

De asemenea, vizăm si dezvoltarea proiectului in afara regiunii CEE

Aplicăm ce predicăm: necesitatea de evoluție si perfecționare continuă, într-o lume accelerată exponențial de tehnologie. Practic, am dezvoltat conceptul „Upgrade to the best version of you”, pe care l-am comunicat in ultimii 3 ani de festival, in forma sa concentrată: Upgrade 100.”

ICEEfest: Upgrade 100. Cine vine la București 

Vor urca pe scenă oameni de la marile companii ale lumii printre care Google, Facebook, eBay, Salesforce, Accenture, The Guardian, Hubspot, Waze, Reddit, Booking.com, Verizon, Flipboard sau Vaynermedia.

Invitatul special din acest an vine din domeniul transformării digitale. Este vorba despre Salim Ismail, unul dintre fondatorii celebrei Singularity University – cunoscut antreprenor si autor al best-seller-uli „Exponential Organizations".

Speakerii din acest an sunt grupați în trei categorii, pe 11 linii de conținut: 

1. Staruri internaționale cunoscute în domeniul transformării digitale, iar anul acesta invitat special fiind chiar Salim Ismail, co-fondator al „Singularity University”.

2. Lideri globali din digital si tehnologie si speakeri profesionisti, pentru inpirație, idei si trenduri macro.

3. Experti si „doers” - oameni care fac lucrurile să se întâmple în mari companii globale ori startup-uri inovative, pentru aplicabilitate imediată.

Festivalul va avea și conținut dedicat pentru startup-uri si antreprenori, precum si o competiție cu premii, dedicată acestora.

VIDEO. iCEE fest: UPGRADE 100 - Preview 2019 | Speakers

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu