Skip to main content

Kanal D a cumpărat un nou serial turcesc. Unul din cele mai noi din Turcia

 
Kanal D a cumpărat un nou serial turcesc. Unul din cele mai noi din Turcia

Kanal D a cumpărat un nou serial turcesc. Este una dintre cele mai noi producții de pe piața turcească: are doar trei episoade difuzate. Postul deținut în România de Dogan a luat serialul la Cannes, săptămâna trecută.

Publicitate

Detalii de la Dana Iancu, corespondent Paginademedia.ro la eveniment:

Cel mai recent serial turcesc, Hercai, a fost achizitionat de Kanal D la MIPTV - unul dintre cele mai importante târguri de programe, care a avut loc la Cannes, săptămâna trecută.

Hercai, serialul produs de ATV, a fost cumpărat de Kanal D după trei episoade difuzate in Turcia.

Oficialii ATV au punctat pentru Paginademedia.ro că serialul Hercai este în producție cu 12 episoade, iar seria va fi continuată din toamnă.

Postul ATV (Actual Television) a difuzat trei episoade din noul serial în Turcia și a obținut o cotă de piață considtentă: 30% share pentru Hercai, serialul luat și de Kanal D.

Despre ce este vorba în serial?

Serialul Hercai spune povestea lui Reyyan, nepoata familiei Sadoglu, una dintre cele mai puternice din Midyat. Ea se îndrăgostește de Miran, cu care se și căsătorește și cu care vrea să înceapă o viață nouă.

Miran o părăsește pe Reyyan după prima noapte împreună, ca parte dintr-un plan de răzbunare. Tatăl lui Reyyan i-a omorât pe părinții lui Miran cu ani în urmă, iar tânărul vrea să-și răzbune părinții.

VIDEO. Trailer Hercai

Tot de la ATV, Kanal D a mai achiziționat în trecut Love and Hate și Lifeline

Love and Hate este un serial produs în 2017 și a fost difuzat de Kanal D anul trecut. Are un număr de 111 episoade. Serialul spune povestea unui frate, care ispășește în închisoare vina altui frate (care omorâse un om) și se căsătorește fără să știe cine e, cu sora celui ucis.

Serialul Lifeline, cu 69 de episoade, nu a fost încă difuzat de Kanal D. Subiectul este asuprirea soției de catre soț, nenumăratele tentative de evadare ale soției împreună cu fiul, soldate cu pedepse crude, marea evadare și dilema în care este pus salvatorul fără voie: o ajută și declanșează o serie de urmări nefaste pentru familia sa sau întoarce privirea în altă parte?

 

Autor: Dana Iancu Dana.IancuPaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu