Skip to main content

Medika TV intră în grila de programe RCS-RDS. La fel postul NCN

 
Medika TV intră în grila de programe RCS-RDS. La fel postul NCN

Medika TV a intrat în grila de programe RCS-RDS începând de luni, 1 aprilie. În grila RCS se regăsește, de azi, și NCN.

Publicitate

Postul cu tematică medicală se regăsește pe poziția 122 la distribuitorul de cablu. Postul se regăsește deja la UPC România, poziția 318, Telekom (poziția 374) AKTA, pepoziția 56 și INES.

Grila Medika TV cuprinde documentare de nutriţie, stil de viaţă sănătos, reportaje ce privesc direct sistemul de sănătate privat dar şi cel public, precum şi filme documentare medicale preluate de la casele de producţie europene.

Postul de televiziune difuzează și documentare BBC și Deutsche Welle, după cum a punctat, Vlad Pufu, director Medika TV.

În grila de programe a operatorului de cablu a intrat, de astăzi, și postul NCN. Televiziunea fondată de Liviu Alexa în Cluj este pe poziția 126. NCN era deja pe rețelele UPC, Telekom, Ines și Next-Gen.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

  • Bai, unii sunteți atât de agramați ca nu știți nici sa scrieți românește. V-ați molipsit de la VEORICA, dar comentați de mama focului.
  • Confirm că la RCS-RDS / DIGI, CINETHRONIX e doar un ecran negru...dup nu-stiu-cate scanari si reactualizari.
  • E bine că se-nmulțesc posturile profesionale. Pe de altă parte, s-ar putea ca acesta să stimuleze producția de "medici" fără facultate...
  • Cinetronix sau cum se cheamă postul cu care m-am trezit azi dimineata in grila nici macar nu emite, pentru ce l-au băgat?
    P.S. Tot azi,tot la Digi au intrat si noul post de desene animate a lui Nickelodeon,dar si Magic si Rock TV
  • Asta devine tot mai cunoscut , dabea astept sa vada fie lafel de cunosxut ca pro tv si sa mearga si pe telefon

Trimite un comentariu