Skip to main content

Digi24: A fost găsit bărbatul care a ameninţat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Şercan

 
Digi24: A fost găsit bărbatul care a ameninţat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Şercan

Persoana care a ameninţat-o cu moartea, printr-un SMS, pe jurnalista Emilia Şercan a fost identificată. De asemenea, au loc mai multe percheziţii, la biroul său şi la locuinţa sa. Este vorba despre un ofiţer de poliţie, anunţă Digi24.ro.

Publicitate

Sunt percheziţii, miercuri dimineaţă, la Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza şi acasă la un ofiţer al instituţiei. Acesta este suspectat că ar fi persoana care a ameninţat-o pe jurnalista Emilia Şercan.

Este vorba despre un ofiţer de poliţie, angajat al Academiei de Poliţie. El a fost depistat în Slatina, potrivit informaţiilor Digi24.

Emilia Şercan a reacţionat la scurt timp după aflarea veştii, printr-o postare pe Facebook:

„Sunt într-o evidentă stare de consternare. Un ofiţer de poliţie, pus să apere legea, ameninţă cu moarte un ziarist de investigaţie. Este inimaginabil aşa ceva! Sper că de data asta va exista puţină onoare prin structurile de conducere ale Academiei de Poliţie. Revin.”

Jurnalista Emilia Şercan, cunoscută pentru anchetele privind plagiatele în rândul înalţilor demnitari şi al conducerii unor instituţii de invăţământ, cel mai recent la Academia de Poliţie, a anunţat, în urmă cu o săptămână, că a primit ameninţări cu moartea.

„Trimitem acest mesaj cu scopul de a preveni ce va urma, totul depinde de tine. Opreşte toate activităţile pe care le ai în desfăşurare...dacă nu vrei să urmeze calvarul.”, este mesajul pe care l-a primis jurnalista.

Acesta a făcut imediat o plângere la Poliţia Capitalei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus