Skip to main content

Digi24: A fost găsit bărbatul care a amenințat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Șercan

 
Digi24: A fost găsit bărbatul care a amenințat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Șercan

Persoana care a amenințat-o cu moartea, printr-un SMS, pe jurnalista Emilia Șercan a fost identificată. De asemenea, au loc mai multe percheziții, la biroul său și la locuința sa. Este vorba despre un ofițer de poliție, anunță Digi24.ro.

Publicitate

Sunt percheziţii, miercuri dimineaţă, la Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza şi acasă la un ofiţer al instituţiei. Acesta este suspectat că ar fi persoana care a ameninţat-o pe jurnalista Emilia Şercan.

Este vorba despre un ofițer de poliție, angajat al Academiei de Poliție. El a fost depistat în Slatina, potrivit informațiilor Digi24.

Emilia Șercan a reacționat la scurt timp după aflarea veștii, printr-o postare pe Facebook: 

„Sunt într-o evidentă stare de consternare. Un ofițer de poliție, pus să apere legea, amenință cu moarte un ziarist de investigație. Este inimaginabil așa ceva! Sper că de data asta va exista puțină onoare prin structurile de conducere ale Academiei de Poliție. Revin.”

Jurnalista Emilia Şercan, cunoscută pentru anchetele privind plagiatele în rândul înalţilor demnitari şi al conducerii unor instituţii de invăţământ, cel mai recent la Academia de Poliţie, a anunţat, în urmă cu o săptămână, că a primit ameninţări cu moartea.

„Trimitem acest mesaj cu scopul de a preveni ce va urma, totul depinde de tine. Oprește toate activitățile pe care le ai în desfășurare...dacă nu vrei să urmeze calvarul.”, este mesajul pe care l-a primis jurnalista.

Acesta a făcut imediat o plângere la Poliția Capitalei.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu