Skip to main content

VIDEO. De ziua actriţei Uma Thurman, din Kill Bill, Paramount Channel vine cu trei filme. Pelicula lui Tarantino nu lipseşte

 
VIDEO. De ziua actriţei Uma Thurman, din Kill Bill, Paramount Channel vine cu trei filme. Pelicula lui Tarantino nu lipseşte

Canalul Paramount Channel o sărbătoreşte pe actriţa Uma Thurman, cunoscută pentru rolul din filmul Kill Bill. Actriţa împlineşte vârsta de 49 de ani luni pe 29 aprilie, iar cu această ocazie pe postul de televiune vor rula trei filme care au consacrat-o:

Publicitate
  • „Kill Bill: Vol. 1", de la ora 23:10
  • „Fosta mea super gagică”, de la ora 18:45
  • „Cecul sau viaţa”, de la ora 20:30

Filmul „Fosta mea super gagică” deschide seara de luni, de la ora 18:45. O peliculă în regia lui Ivan Reitman, Uma Thurman joacă rolul lui Jenny Johnson, o femeie cu puteri supranaturale. Iubitul ei Matt Saunders (Luke Wilson) o părăseşte, deoarece era posesiviă şi geloasă. Situaţia îi scapă de sub control, pentru că Jenny decide să facă orice pentru a-l distruge pe Matt şi pe noua lui prietenă, interpretată de Anna Faris.

Lungmetrajul îi dă ocazia lui Thurman ocazia de a-şi exersa talentul pentru comedie – Jenny are o tonă de ticuri nervoase, îşi muşcă buza, se joacă non-stop cu ochelarii şi cu părul.

VIDEO. My super ex-girlfriend - Trailer

Pelicula „Cecul sau viaţa”, în regia lui John Woo, începe de la ora 20:30. Uma Thurman îi dă viaţă lui Rachel, o femeie care luptă să îi salveze viaţa iubitului ei, intrând intr-o cursă contratimp pentru a asambla un puzzle, înainte ca el să fie omorât de angajatorii săi. Inginerul de top Michael Jennings (Ben Affleck) aşteaptă să primească o sumă enormă de bani după ce a lucrat la un proiect timp de trei ani.

Memoria lui a fost ştearsă la terminarea acestuia pentru a proteja proprietatea intelectuală a clientului. Viaţa inginerului ia o turnură cu totul neaşteptată în ziua în care, în loc de cecul care i se cuvenea, primeşte un plic cu obiecte disparate.

VIDEO. Paycheck - Trailer

Lungmetrajul care închide seara este bineînţeles „Kill Bill: Vol. 1”, regizat de Quentin Tarantino. Aici, actriţa interpretează rolul Miresei. Filmul începe „promităţor" pentru ea: în prima secvenţă, fostul ei iubit Bill (David Carradine) ucide toţi participanţii la nuntă şi lasă Mireasa rănită să moară. Numai că ea intră în comă, din care se şi trezeşte când e muşcată de un ţânţar.

Şi nu doar că se trezeşte, ci şi porneşte în căutarea dreptăţii pe care intenţionează să şi-o facă recurgând la un arsenal impresionant şi la o vărsare de sânge pe măsură. Asta deoarece cei care au trădat-o sunt chiar foştii ei "colegi" dintr-o bandă internaţională de asasini. Implicarea Unei în acest film nu s-a limitat la actorie: a şi lucrat la scenariu cot la cot cu Tarantino.

Paramount marchează frecvent, în acest fel, zilele de naştere ale unor actori cunoscuţi.

VIDEO. Kill Bill: Vol. 1 (2003) Official Trailer - Uma Thurman

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus