Skip to main content

Pro FM împlinește astăzi 26 de ani de la prima emisie

 
Pro FM împlinește astăzi 26 de ani de la prima emisie
Andrei Gheorghe

ProFM a ajuns la vârsta de 26 de ani. Postul de radio lansat pe 15 aprilie 1993 sărbătorește 26 de ani de la prima emisie cu un program special.

Publicitate

Matinalul aniversar „Dimineața blană” a fost prezentat de Pavel Bartoș & Smiley, alături de Radu Țibulcă și Sebastian Coțofană. După matinal, Maria Popovici și Micu au avut „on-air” un număr de stand-up comedy. CRBL și Oase se vor afla după-amiază la microfonul ProFM. Natanticu și Neamțu vor fi ultimii invitați ai zilei aniversare.

Marius Dobre, manager ProFM:

„Păstrează pasiunea, aceasta e secretul prin care ProFM a reușit să rămână în topul radiourilor și în inimile ascultătorilor pentru nu mai puțin de 26 de ani.

Dincolo de cel mai experimentat radio comercial, ProFM este o stare de spirit care trece de microfoane și un nume care a crescut vedete, a surprins prin curaj și a dat muzicii românești un loc în care să se afirme.

Le mulțumim celor care ne ascultă, fie că sunt din generația Star Station, fie care sunt din generația Dimineața Blană. Și noi ca și ei, suntem bolnavi de ProFM și promitem să nu ne treacă”

Pentru fiecare an de emisie, echipa ProFM a pregătit 26 de cadouri pentru ascultători. Happy Giveaway Day vine cu trotinete electrice, hoverboard-uri, ceasuri smart, boxe și căști.

ProFM a fost lansat pe 15 aprilie 1993 de către Adrian Sârbu cu sloganul „un radio care te ascultă”. Cele mai importante nume de la începuturile Pro FM sunt Andrei Gheorghe, Andi Moisescu, George Vintilă, Teo Trandafir, Florin Călinescu, Marius Vintilă, Răzvan Exarhu și Vali Bărbulescu.

Postul de radio a fost operat de grupul Pro până în anul 2015, când proprietarul CME a decis să renunțe la operațiunile care nu aveau legatură cu televiziunea și a vândut ProFM, Info Pro, Music FM și Dance FM grupului Digi.

GALERIE FOTO. Aniversarile postului ProFM

  • Vali Barbulescu
  • Andi Moisescu
  • Florin Calinescu
  • Andrei Gheorghe
  • Propaganda ProFM

VIDEO. Lansarea ProFM

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

  • dobre, nu ne mai minti! ProFM a murit de cand ai inceput sa te tii cu disperare de scaun dand afara orice om care prezenta vreo urma de inteligenta. aici e vorba de condoleante, nu de la multi ani.

Trimite un comentariu