Skip to main content

Ronnie O'Sullivan va continua să fie analist de snooker la Eurosport pentru încă trei ani. Când are loc campionatul de snooker?

 
Ronnie O'Sullivan va continua să fie analist de snooker la Eurosport pentru încă trei ani. Când are loc campionatul de snooker?

Ronnie O'Sullivan, campion mondial la snooker, va continua colaborarea cu Eurosport pentru încă trei ani, anunță televiziunea de sport. Jucătorul de snooker va oferi analize și comentarii pentru postul de televiziune din postura de expert.

Publicitate

Împreună cu echipa de experți în snooker de la Eurosport, Ronnie O'Sullivan va comenta partidele din cadrul Campionatului Mondial de Snooker din 2019, la Teatrul Crucible din Sheffield.

Jucătorul va fi colaborator principal în mini-seria exclusivă 60 Second Pro, unde va analiza elemente din snooker. Emisiunea va fi difuzată pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player pe tot parcursul turneului.

Ronnie O'Sullivan:

„Sunt încântat de continuarea colaborării mele cu Eurosport pentru încă trei ani. Eurosport a fost o parte importantă a vieții mele profesionale de-a lungul ultimelor sezoane și abia aștept să împărtășesc gândurile mele cu spectatorii din întreaga Europă.

În comunitatea sportului se știe că Eurosport este destinația preferată a fanilor snookerului și sunt mândru că fac parte din această echipă.”

Alături de O'Sullivan vor analiza momentele din timpul Campionatului Mondial de Snooker: Jimmy White, de șase ori finalist în cadrul Campionatului Mondial de Snooker; fostul jucător profesionist Neal Foulds, împreună cu celebrii prezentatori Colin Muray și Andy Goldstein.

De asemenea, transmisiunile Eurosport vor fi completate de Chris Henry, care a antrenat profesioniști precum Shaun Murphy, Ding Junhui și Stephen Hendry.

Despre Campionatul Mondial de Snooker

Competiția debutează sâmbătă, 20 aprilie, la Eurosport. Turul doi va fi transmis începând cu sâmbătă, 27 aprilie. Marți, 30 aprilie, vor fi difuzate sferturile de finală, și joi, 2 mai vor avea loc semifinalele.

Finala Campionatului Mondial de Snooker va avea loc luni, pe 6 mai și va fi transmisă de Eurosport. În România, Campionatul Mondial de Snooker va fi comentat de către Daniel Bontea și Alexandru Crișan.

Eurosport a difuzat pentru prima dată Campionatul Mondial de Snooker în anul 2000. În 2016, Eurosport a semnat un acord de zece ani cu World Snooker pentru difuzarea tuturor turneelor importante de snooker, inclusiv seria Home Nations, Masters și Campionatul Mondial de Snooker.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Trimite un comentariu