Skip to main content

O televiziune cu filme și seriale turcești vine în România

 
O televiziune cu filme și seriale turcești vine în România

TDC (Timeless Drama Channel), o televiziune axată pe difuzarea serialelor și filmelor turcești, va începe să emită în România.

Publicitate

Reprezentanții televiziunii nu au înaintat o dată exactă de lansare, însă menționează că sunt în discuții cu unul dintre cei mai mari operatori de cablu din România. 

TDC este operat de grupul SPI International, care mai deține și seria de televiziuni de filme sub denumirea FilmBox. 

Printre titlurile pe care postul le va difuza se află ”Kurt Seyit and Shura”, ”Karadayi”, ”20 Minutes”, ”Five Brothers”, ”Black Money Love”, ”Red Scarf”, ”Moms and Mothers”, ”8th Day”.

Pe lângă seriale, TDC va avea programat în grila de programe câte un film artistic în fiecare zi.

Care vor fi primele seriale difuzate de TDC?

Black Money Love. Ömer este polițist și vrea să afle adevărul despre posibila ucidere a logodnicei lui, care oficial s-a sinucis. În 2015, serialul a fost nominalizat la Premiile Emmy.

Karadayı. Acțiunea e plasată în Istanbul, în anii `70. Familia Kara este foarte respectată în zona muncitorească în care trăiește, iar tatăl lui Mahir, Nazif este considerat "Karadayi" - nașul bun al zonei, pe care oamenii îl consultă pentru sfaturi și ajutor la nevoie.

Din păcate, viața familiei se transformă într-un iad, din cauza unei acuzații greșite care are ca rezultat trimiterea în închisoare a lui Nazif Kara pentru o crimă pe care nu a comis-o.

Kurt Seyit&Shura. Serialul prezintă aventurile a doi îndrăgostiți care renunță la viața lor magnifică din Rusia și ajung în Istanbul.

Timeless Drama Channel a fost lansat la nivel internațional în luna octombrie a anului trecut. Postul este transmis HD și este disponibil pentru distribuție pe platformele DTH, rețelele de cablu, serviciile mobile și Smart TV, precum și serviciile OTT din întreaga lume.

„Noul canal din portofoliul SPI, Timeless Drama Channel, prezintă un interes deosebit pentru oricine iubește dramele și serialele cu buget mare și va captiva audiențele și abonații. Aceste programe sunt acum la mare căutare în Europa Centrală și de Est, Africa de Sud, Asia și America Latină, astfel încât SPI International vine în întâmpinarea operatorilor TV oferind un canal HD liniar cu seriale turcești de cea mai bună calitate.”, spunea la lansare Berk Uziyel, CEO al SPI / FilmBox.

TDC aparține SPI International, care se află pe piața din România cu posturile FilmBox, FilmBox Family, FilmBox Extra, FlimBox Plus, FilmBox Premium, DocuBox și FightBox.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

  • Principalele televiziuni din Romania le-au bagat cu forta pe gat romanilor in ultimii 28 de ani cele mai infecte filme posibile. Si continua s-o faca, iar romanii continua sa se uite la aceleasi mizerii cu J. Statham sau orice le mai pune PRO TV-ul sau Antena 1 pe tava. Mai sunt si "evoluatii" , care s-au dat pe Netflix - o platforma de 2 lei - insa ei nu stiu nici sa caute un film pe acea platforma. Deci, traiasca filmele turcesti, indiene, las fierbinti, j. statham, j.c. van damme etc etc
  • Dar o televiziune cu seriale si filme adevărate,nu second gânduri,ciungamurilempt prostime ro ene,cand vedem...Un Hallmark,ITV,BBC,STARZ,ENCORE,FIX,CBS,ABC,ca din Europa,nu prea stiu,ca nu prea exista...prostimea romana,tot cu turcismele lui Erdogan,o ia la fatada.. vai de capul vostru,"intelectualilor "
  • Interesant debut cu aceste seriale care au fost difuzate deja pe alte posturi tv de la noi. Serialul Kurt Seyt & Sura este de exceptie. A avut un buget impresionant si o realizare pe masura. il putem aseza pe acelasi palier cu Ana Karenina, Razboi si pace si Fratii Karamazov. Black Money Love este un serial care o sa cucereasca multi telespectatori.
  • Aseara, "vulgara ferma" (vorba unui postac antenist) a fost peste "Fructul Oprit" pe comercial, cu 8.1 fata de doar 6.
    Dar voi, "paginademedia", iar nu postati audientele de miercuri si joi, nu ?

Trimite un comentariu