Skip to main content

O televiziune cu filme şi seriale turceşti vine în România

 
O televiziune cu filme şi seriale turceşti vine în România

TDC (Timeless Drama Channel), o televiziune axată pe difuzarea serialelor şi filmelor turceşti, va începe să emită în România.

Publicitate

Reprezentanţii televiziunii nu au înaintat o dată exactă de lansare, însă menţionează că sunt în discuţii cu unul dintre cei mai mari operatori de cablu din România.

TDC este operat de grupul SPI International, care mai deţine şi seria de televiziuni de filme sub denumirea FilmBox.

Printre titlurile pe care postul le va difuza se află ”Kurt Seyit and Shura”, ”Karadayi”, ”20 Minutes”, ”Five Brothers”, ”Black Money Love”, ”Red Scarf”, ”Moms and Mothers”, ”8th Day”.

Pe lângă seriale, TDC va avea programat în grila de programe câte un film artistic în fiecare zi.

Care vor fi primele seriale difuzate de TDC?

Black Money Love. Ömer este poliţist şi vrea să afle adevărul despre posibila ucidere a logodnicei lui, care oficial s-a sinucis. În 2015, serialul a fost nominalizat la Premiile Emmy.

Karadayı. Acţiunea e plasată în Istanbul, în anii `70. Familia Kara este foarte respectată în zona muncitorească în care trăieşte, iar tatăl lui Mahir, Nazif este considerat "Karadayi" - naşul bun al zonei, pe care oamenii îl consultă pentru sfaturi şi ajutor la nevoie.

Din păcate, viaţa familiei se transformă într-un iad, din cauza unei acuzaţii greşite care are ca rezultat trimiterea în închisoare a lui Nazif Kara pentru o crimă pe care nu a comis-o.

Kurt Seyit&Shura. Serialul prezintă aventurile a doi îndrăgostiţi care renunţă la viaţa lor magnifică din Rusia şi ajung în Istanbul.

Timeless Drama Channel a fost lansat la nivel internaţional în luna octombrie a anului trecut. Postul este transmis HD şi este disponibil pentru distribuţie pe platformele DTH, reţelele de cablu, serviciile mobile şi Smart TV, precum şi serviciile OTT din întreaga lume.

„Noul canal din portofoliul SPI, Timeless Drama Channel, prezintă un interes deosebit pentru oricine iubeşte dramele şi serialele cu buget mare şi va captiva audienţele şi abonaţii. Aceste programe sunt acum la mare căutare în Europa Centrală şi de Est, Africa de Sud, Asia şi America Latină, astfel încât SPI International vine în întâmpinarea operatorilor TV oferind un canal HD liniar cu seriale turceşti de cea mai bună calitate.”, spunea la lansare Berk Uziyel, CEO al SPI / FilmBox.

TDC aparţine SPI International, care se află pe piaţa din România cu posturile FilmBox, FilmBox Family, FilmBox Extra, FlimBox Plus, FilmBox Premium, DocuBox şi FightBox.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mariusbogiu Mariusbogiu
    Tilemans Drama Channel va intra pe poziția 118
  • Mariusbogiu Mariusbogiu
    Tilemans Drama Channel va intra pe poziția 118
  • Schwarzenegger Schwarzenegger
    Principalele televiziuni din Romania le-au bagat cu forta pe gat romanilor in ultimii 28 de ani cele mai infecte filme posibile. Si continua s-o faca, iar romanii continua sa se uite la aceleasi mizerii cu J. Statham sau orice le mai pune PRO TV-ul sau Antena 1 pe tava. Mai sunt si "evoluatii" , care s-au dat pe Netflix - o platforma de 2 lei - insa ei nu stiu nici sa caute un film pe acea platforma. Deci, traiasca filmele turcesti, indiene, las fierbinti, j. statham, j.c. van damme etc etc
  • Cris Cris
    Dar o televiziune cu seriale si filme adevărate,nu second gânduri,ciungamurilempt prostime ro ene,cand vedem...Un Hallmark,ITV,BBC,STARZ,ENCORE,FIX,CBS,ABC,ca din Europa,nu prea stiu,ca nu prea exista...prostimea romana,tot cu turcismele lui Erdogan,o ia la fatada.. vai de capul vostru,"intelectualilor "
  • Justin Case Justin Case
    @Zaharia Cornelia, dar zodiacu, ce mai zice el?
  • Zaharia Cornelia Zaharia Cornelia
    Interesant debut cu aceste seriale care au fost difuzate deja pe alte posturi tv de la noi. Serialul Kurt Seyt & Sura este de exceptie. A avut un buget impresionant si o realizare pe masura. il putem aseza pe acelasi palier cu Ana Karenina, Razboi si pace si Fratii Karamazov. Black Money Love este un serial care o sa cucereasca multi telespectatori.
  • D D
    Aseara, "vulgara ferma" (vorba unui postac antenist) a fost peste "Fructul Oprit" pe comercial, cu 8.1 fata de doar 6.
    Dar voi, "paginademedia", iar nu postati audientele de miercuri si joi, nu ?

Trimite un comentariu

sus