Skip to main content

VIDEO. Battle of Thrones. Macanache, Krem și alți rapperi, într-un proiect special HBO - Game of Thrones

 
VIDEO. Battle of Thrones. Macanache, Krem și alți rapperi, într-un proiect special HBO - Game of Thrones

Urzeala microfoanelor. Proiect special derulat de agenția MBA - MediaCom Beyond Advertising pentru HBO România. Au creat Battle of Thrones, rap battle dedicat serialului Game of Thrones.

Conținutul este exclusiv online, cu Macanache, OmuGnom, Motanu, Bonel, Phunk B, Breloc, Oliniutza și Krem ca principalii rapperi din competiție. Fiecare rapper reprezintă câte o casă din serialul HBO, Urzeala tronurilor.

Publicitate

Naratorul Battle of Thrones este Vlad Dobrescu, iar Lordul beat-urilor este DJ Dox.

Confruntarea are în total patru episoade, incluzând semifinala și finala. Mini-seria a fost difuzată între 13 și 21 aprilie pe YouTube pe canalul Porc TV.

Mini-seria a cumulat peste 280 000 de vizualizări în 7 zile de la publicare și peste 1000 de comentarii.

Battle of Thrones este un proiect dezvoltat și coordonat de MBA, divizia de content a MediaCom România, în parteneriat cu studioul de producție Workhorse, pentru HBO România și distribuit pe canalul PORC TV.

Irina Petrovici, Content Lead / MediaCom MBA:

„Știam că fanii Game of Thrones vor fi prezenți pe HBO și pe HBO GO pentru a urmări în continuare povestea personajelor iconice și a confruntării cu Regatul de Gheață. Provocarea noastră a fost să îi aducem în fața ecranelor de diverse dimensiuni și pe cei neconvinși până acum“

VIDEO. Mini-seria Battle of Thrones

 

 

 

 

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Trimite un comentariu