Skip to main content

VIDEO. Battle of Thrones. Macanache, Krem şi alţi rapperi, într-un proiect special HBO - Game of Thrones

 
VIDEO. Battle of Thrones. Macanache, Krem şi alţi rapperi, într-un proiect special HBO - Game of Thrones

Urzeala microfoanelor. Proiect special derulat de agenţia MBA - MediaCom Beyond Advertising pentru HBO România. Au creat Battle of Thrones, rap battle dedicat serialului Game of Thrones.

Publicitate

Conţinutul este exclusiv online, cu Macanache, OmuGnom, Motanu, Bonel, Phunk B, Breloc, Oliniutza şi Krem ca principalii rapperi din competiţie. Fiecare rapper reprezintă câte o casă din serialul HBO, Urzeala tronurilor.

Naratorul Battle of Thrones este Vlad Dobrescu, iar Lordul beat-urilor este DJ Dox.

Confruntarea are în total patru episoade, incluzând semifinala şi finala. Mini-seria a fost difuzată între 13 şi 21 aprilie pe YouTube pe canalul Porc TV.

Mini-seria a cumulat peste 280 000 de vizualizări în 7 zile de la publicare şi peste 1000 de comentarii.

Battle of Thrones este un proiect dezvoltat şi coordonat de MBA, divizia de content a MediaCom România, în parteneriat cu studioul de producţie Workhorse, pentru HBO România şi distribuit pe canalul PORC TV.

Irina Petrovici, Content Lead / MediaCom MBA:

„Ştiam că fanii Game of Thrones vor fi prezenţi pe HBO şi pe HBO GO pentru a urmări în continuare povestea personajelor iconice şi a confruntării cu Regatul de Gheaţă. Provocarea noastră a fost să îi aducem în faţa ecranelor de diverse dimensiuni şi pe cei neconvinşi până acum“

VIDEO. Mini-seria Battle of Thrones

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus