Skip to main content

iCEE.fest:Upgrade 100. AGENDA. Peste 140 de speakeri din internet și tehnologie. Care e programul? Un eveniment de start-up, cu un premiu de 50.000 de euro

 
iCEE.fest:Upgrade 100. AGENDA. Peste 140 de speakeri din internet și tehnologie. Care e programul? Un eveniment de start-up, cu un premiu de 50.000 de euro

Festivalul iCEE.fest: Upgrade100 și-a lansat agenda oficială pentru acest an. Companii precum Google, Facebook, Youtube, Waze, eBay, The Guardian sau Reddit vor avea speakeri la București pentru dezbateri despre internet și tehnologie.

Vor fi - potrivit agendei evenimentului - peste 140 de vorbitori, experți și autori din domenii precum internet, marketing online sau din zona noilor tehnologii (agenda, la finalul articolului). 

Publicitate

Ediția din acest an are și un eveniment dedicat stratup-urilor care pune la bătaie o finanțare de 50.000 de euro. 

Reprezentanții evenimentului au anunțat astăzi agenda oficială, ce cuprinde mai multe evenimente în paralel. Printre cele mai importante, în continuare:

  • Un eveniment de digital & tech cu speakeri-vedetă precum Salim Ismail – co-fondator „Singularity University”, cunoscutul futurolog Matthew Griffin sau speakerul profesionist David JP Phillips – „Mr. Death by PowerPoint”. 
  • Companii precum Google sau Facebook trimit cel mai mare număr de speakeri de până acum. Vor avea scene dedicate câte o zi întreagă. 
  • Un eveniment important dedicat startup-urilor: „UPGRADE 100 Floors Elevator Pitch” va înlocui „200 Seconds of Fame” anul acesta, deoarece câștigătorul competiției din cadrul festivalului va primi si o finanțare de minim 50.000 de euro, din partea fondului de investiții GapMinder.
  • Vor fi 11 conferințe, pe 11 verticale. Printre acestea: Disruptive Innovation, Advertising, VR, AI & Robotics sau eCommerce. 

Speakerii grupați pe fiecare linie de conținut sunt listați AICI.

Agenda integrală a evenimentului

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu