Skip to main content

LIVE. Actorul Șerban Pavlu, la Interviurile Paginademedia.ro. Despre implicare civică, actorie și proiecte de televiziune

 
LIVE. Actorul Șerban Pavlu, la Interviurile Paginademedia.ro. Despre implicare civică, actorie și proiecte de televiziune

LIVE. Actorul Șerban Pavlu vine la Interviurile Paginademedia.ro, într-o discuție despre activism, implicare civică, actorie și proiecte de televiziune. 

Actoul a apărut în două spoturi online care îndeamnă la vot. Unul dintre ele s-a viralizat rapid, iar în nici 24 de ore a strâns peste 1,5 milioane de vizualizări. Acum, clipul are peste 2,2 milioane de accesări. Povestea proiectului, pe larg, AICI.

Șerban Pavlu îi dă viață personajului Relu Oncescu în serialul Umbre, de pe HBO, joacă și pune voce în diverse reclame de televiziune.

Publicitate

Clipul postat pe contul lui Andu Radu

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • @Cris

    Aveti perfecta dreptate. Ne inunda o mare de profesori de ocazie, actori, vedete, etc. cer invata natiunea ce sa faca, ce sa voteze, cum sa scoata capul din ...., asta in timp ce aceasta specie de papagali fac propaganda politica, nu civica (iar derapaj nasol saitdemedia), livreaza expresii tari si continut slab, sunt mediocri si pozeaza in parinti ai natiunii. Bai, saitdemedia, ce canal de propaganda ai devenit, zic sa te rebranduiesti in hotnews 2 sau g4media 2, macar sa stie omul ca aici consuma texte cu multe E-uri.
  • Auzi "maestre"?cioc mic,apropo de "implicare"...tu,si colegii ,tai de breaslă,va duceți,unde e"cascavalul"de calitate,.Tu,cu HBO,restul,cu Vlad,Fructul oprit,etc..deci,scuteste-ma,de opinii imparțială.***,daca,ma iau cu tine.la cultură generală,e posibil sa si surprize..si nu sunt ,singurul sunt ,sute de mii,de bărbați,femei,adolescenții etc,in tara asta,care au un nivel de cultură peste voi artiștii ce ne dezgustați in teatre sau la cinema(ma refer la "actorii"romani)

Trimite un comentariu