Skip to main content

LIVE. Actorul Şerban Pavlu, la Interviurile Paginademedia.ro. Despre implicare civică, actorie şi proiecte de televiziune

 
LIVE. Actorul Şerban Pavlu, la Interviurile Paginademedia.ro. Despre implicare civică, actorie şi proiecte de televiziune

LIVE. Actorul Şerban Pavlu vine la Interviurile Paginademedia.ro, într-o discuţie despre activism, implicare civică, actorie şi proiecte de televiziune.

Publicitate

Actoul a apărut în două spoturi online care îndeamnă la vot. Unul dintre ele s-a viralizat rapid, iar în nici 24 de ore a strâns peste 1,5 milioane de vizualizări. Acum, clipul are peste 2,2 milioane de accesări. Povestea proiectului, pe larg, AICI.

Şerban Pavlu îi dă viaţă personajului Relu Oncescu în serialul Umbre, de pe HBO, joacă şi pune voce în diverse reclame de televiziune.

Clipul postat pe contul lui Andu Radu

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • 121 121
    Să mă ierte Dumnezeu dar altceva decât pe ăsta mai aveti pe site?
  • geo geo
    Cred ca este al patrulea articol pe care i-l dedicati celebrului actor, in ultima saptamana.
  • Biz Biz
    @Cris

    Aveti perfecta dreptate. Ne inunda o mare de profesori de ocazie, actori, vedete, etc. cer invata natiunea ce sa faca, ce sa voteze, cum sa scoata capul din ...., asta in timp ce aceasta specie de papagali fac propaganda politica, nu civica (iar derapaj nasol saitdemedia), livreaza expresii tari si continut slab, sunt mediocri si pozeaza in parinti ai natiunii. Bai, saitdemedia, ce canal de propaganda ai devenit, zic sa te rebranduiesti in hotnews 2 sau g4media 2, macar sa stie omul ca aici consuma texte cu multe E-uri.
  • Cris Cris
    Auzi "maestre"?cioc mic,apropo de "implicare"...tu,si colegii ,tai de breaslă,va duceți,unde e"cascavalul"de calitate,.Tu,cu HBO,restul,cu Vlad,Fructul oprit,etc..deci,scuteste-ma,de opinii imparțială.***,daca,ma iau cu tine.la cultură generală,e posibil sa si surprize..si nu sunt ,singurul sunt ,sute de mii,de bărbați,femei,adolescenții etc,in tara asta,care au un nivel de cultură peste voi artiștii ce ne dezgustați in teatre sau la cinema(ma refer la "actorii"romani)

Trimite un comentariu

sus