Skip to main content

Agenția McCann PR va avea un om în juriul festivalului Cannes Lions din acest an

 
Agenția McCann PR va avea un om în juriul festivalului Cannes Lions din acest an
Simona Simon, group creative director la McCann PR

Agenția McCann PR va avea un om în juriul festivalului Cannes Lions de anul acesta. Este vorba despre Simona Simon (foto), group creative director la McCann PR, anunță reprezentații agenției.

Ea va reprezenta România în juriul de Realții Publice al competiției Cannes Lions 2019. Concret, va contribui la evaluarea lucrărilor care se vor califica pe lista scurtă. 

Publicitate

Simona Simon a intrat în echipa McCann PR în urmă cu trei ani și coordonează din perspectiva creativă conturile de FMCG & finance și retail ale agenției. 

Lucrează la campaniile de comunicare locală pentru clienți precum Coca-Cola (Coca-Cola, Coca-cola Zero, Dorna, Fanta, Fuzetea, Sprite, Schweppes, Cappy, Coca-Cola Energy), Coca-Cola HBC, CCC Shoes, Ponderas.

A absolvit Universitatea Națională de Arte București, iar primul contact cu festivalul Cannes Lions a fost prin intermediul The Alternative School for Creative Thinking.

A urmat „Cursul pentru jurnaliști care transmit din zone de conflict”, organizat de Ministerul Apărării Naționale, unde s-a antrenat cu militari ai Forţelor pentru Operaţii Speciale, din cadrul Batalionului 610 Operații Speciale.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • de la Bucuresti la Cannes sunt aprox. 2,118 km . daca intra in aplicatia Flow poate inchiria o trotineta la promotie!!! cu 40de bani/minut!! dar oare aia acolo au docking stations?? plus de asta e si fun....

Trimite un comentariu