Skip to main content

Andreea Esca, alături de Papa Francisc în avionul papal

 
Andreea Esca, alături de Papa Francisc în avionul papal

Andreea Esca îl va însoţi pe Papa Francisc în avionul papal, la venirea în România, scrie publicaţia Alist Magazine. Mişcarea vine în contextul vizitei Suveranului Pontif în România, din perioada 31 mai - 2 iunie.

Publicitate

„Sunt extrem de onorată că am fost selectată să fac parte din echipa de jurnalişti care îl va însoţi pe Papa Francisc în avionul papal spre România şi înapoi către Roma. Sunt şi foarte emoţionată; nu m-am gândit niciodată că voi fi atât de aproape de Papa.

Sunt curioasă dacă voi simţi o emoţie aparte când voi ajunge în preajma Sfântului Părinte şi acum îmi fac lecţiile ca să fiu cât mai bine pregătită. Această întâlnire este, pentru mine, încă o dovadă că am avut mereu un înger protector”, a spus Andreea Esca.

De asemenea, Ştirile Pro TV vor acoperi evenimentul cu transmisiuni de pe întreaga perioadă a vizitei, de la întâlnirile acestuia cu autorităţile statului, până la slujba pe care o va oficia la Catedrala Sfântul Iosif, menţionează aceeaşi sursă.

Reamintim şi că Antena 1 a anunţat ediţii speciale dedicate evenimentului. De asemenea, postul TV va avea o echipă de jurnalişti în avionul care-l aduce pe Papa de la Vatican.

Evenimentul de anul acesta are loc la 20 de ani după vizita istorică pe care a făcut-o Papa Ioan Paul al-II-lea în România.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • R2D2 R2D2
    Daca vrea sa invete ceva de la cineva, poate sa invete de la Cristi Tabara, care le-a salvat transmisia la precedenta vizita a Papei.
  • Mihai Stoica Mihai Stoica
    Mai potrivita era Amalia Enache, parerea mea... In trecut, ea a transmis de la Vatican ceremonialul de alegere a noului Papa.
  • Reporter Special Reporter Special
    TOATE posturile care vor transmite vizita Papei vor avea oameni in avion. Chestia asta cu "am fost selectata" sau cu junioarele de la A3 care se dau exclusiviste printre nori sunt niste vrajeli ieftine. A decis redactia sa mearga X si Y, s-au facut demersuri si merg aia. Nu a stat Papa sa caute pe Google cine, ce si cum, ca apoi sa selecteze.

Trimite un comentariu

sus