Skip to main content

Andreea Esca, alături de Papa Francisc în avionul papal

 
Andreea Esca, alături de Papa Francisc în avionul papal

Andreea Esca îl va însoți pe Papa Francisc în avionul papal, la venirea în România, scrie publicația Alist Magazine. Mișcarea vine în contextul vizitei Suveranului Pontif în România, din perioada 31 mai - 2 iunie. 

„Sunt extrem de onorată că am fost selectată să fac parte din echipa de jurnaliști care îl va însoți pe Papa Francisc în avionul papal spre România și înapoi către Roma. Sunt și foarte emoționată; nu m-am gândit niciodată că voi fi atât de aproape de Papa.

Sunt curioasă dacă voi simți o emoție aparte când voi ajunge în preajma Sfântului Părinte și acum îmi fac lecțiile ca să fiu cât mai bine pregătită. Această întâlnire este, pentru mine, încă o dovadă că am avut mereu un înger protector”, a spus Andreea Esca.

Publicitate

De asemenea, Știrile Pro TV vor acoperi evenimentul cu transmisiuni de pe întreaga perioadă a vizitei, de la întâlnirile acestuia cu autoritățile statului, până la slujba pe care o va oficia la Catedrala Sfântul Iosif, menționează aceeași sursă. 

Reamintim și că Antena 1 a anunțat ediții speciale dedicate evenimentului. De asemenea, postul TV va avea o echipă de jurnaliști în avionul care-l aduce pe Papa de la Vatican. 

Evenimentul de anul acesta are loc la 20 de ani după vizita istorică pe care a făcut-o Papa Ioan Paul al-II-lea în România.

Citește și:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Daca vrea sa invete ceva de la cineva, poate sa invete de la Cristi Tabara, care le-a salvat transmisia la precedenta vizita a Papei.
  • TOATE posturile care vor transmite vizita Papei vor avea oameni in avion. Chestia asta cu "am fost selectata" sau cu junioarele de la A3 care se dau exclusiviste printre nori sunt niste vrajeli ieftine. A decis redactia sa mearga X si Y, s-au facut demersuri si merg aia. Nu a stat Papa sa caute pe Google cine, ce si cum, ca apoi sa selecteze.

Trimite un comentariu