Skip to main content

Antena 1, ediții speciale pentru vizita Papei Francisc. Va avea o echipă de jurnaliști în avionul care vine de la Vatican

 
Antena 1, ediții speciale pentru vizita Papei Francisc. Va avea o echipă de jurnaliști în avionul care vine de la Vatican
Echipa Observatorului pentru vizita Papei - reporterul Mădălina Iacob și cameramanul Loredana Popovici

Antena 1 va avea o echipă de jurnaliști pe teren, cu ocazia vizitei pe care Papa Francisc o va face în România. Reporterul Mădălina Iacob și cameramanul Loredana Popovici vor documenta evenimentul în perioada 31 mai - 2 iunie. 

Publicitate

Echipa celor de la Antena 1 va fi și în avionul care-l aduce pe Papa de la Vatican. Vor transmite informații pe toată durata călătoriei pe care suveranul pontif o face în țara noastră. 

„Cu două zile înainte vom pleca la Vatican, unde vom avea parte de un scurt instructaj pentru toate cele trei zile. Vom fi alături de 80 de colegi jurnalişti din toată lumea şi ne dorim să relatăm mai ales cu sufletul întregul eveniment. Vom urca alături de Papa Francisc şi suita papală la bordul aeronavei care va ateriza la Bucureşti în 31 mai.

Zborul papal înseamnă pentru noi o apropiere de Papa Francisc, la care nici nu am visat vreodată”, notează cele două jurnaliste ale Observatorului. 

De asemenea, în aceeași perioadă, Antena 1 va avea ediții speciale dedicate evenimentului, cu materiale pe această temă și invitați care să discute din studio etapele vizitei. 

Evenimentul de anul acesta are loc la 20 de ani după vizita istorică pe care a făcut-o Papa Ioan Paul al-II-lea în România. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Dan Petrea, amândouă am absolvit Facultatea de Jurnalism, eu la Iași, Mădălina la Bucuresti. Iți mulțumim ca ne porți de grija, dar nu ne cunoști.
    Marian, nu "toată lumea" va fi în zborul papal. Câte locuri sa aibă un avion?!
  • Toata lumea va avea nu numai antenuta asa ca nu-i mai ridicati in slavi , ca nu merita nu sunt de la CNN sau cele mai tari posturi de stiri din lume ,

Trimite un comentariu