Skip to main content

Antena 1 anunță o nouă emisiune culinară. Au început înscrierile

 
Antena 1 anunță o nouă emisiune culinară. Au început înscrierile

Antena 1 anunță o nouă emisiune de gătit pentru această vară. Se numește „Gazda Perfectă” și are la bază un format internațional. 

Concurenții vor fi aleși prin casting, iar înscrierile se pot face pe site-ul postului de televiziune. Cinci oameni din întreaga țară vor fi puși în situația de a  a-și demonstra abilitățile de „gazdă”, anunță aceeași sursă.

Publicitate

Concret, fiecare dintre cei cinci trebuie să pregătească o masă și atmosferă primitioare în casele lor. Ceilalți patru vor mânca, pe rând, în casa unui dintre ei, in fiecare zi a săptămânii. 

La finalul fiecărei cine, concurenţii vor oferi puncte celui care a fost gazdă, cu laude sau critici. La sfârşitul ediţiei cel care acumulează cel mai mare punctaj, va primi titlul de „Gazda Perfectă” şi un premiu de 10.000 de lei.

„Gazda Perfectă conturează portretul românului bucuros de musafiri, omul de rând care se pregăteşte în fel şi chip atunci când ştie că trebuie să îşi impresioneze invitaţii. Acţiunea show-ului se va construi în jurul cinelor care aduc la un loc personalităţi diferite, oameni cu preferinţe şi obiceiuri diferite, lucru care va face de altfel şi deliciul telespectatorilor”, completează sursa citată. 

Show-ul va fi programat în day-time și se bazează pe formatul internațional „Come dine with me”, difuzat în peste 40 de țări, printre care SUA, Italia, Spania, Anglia sau Franţa. Astfel, cinci concurenţi, cinci zile și cinci case diferite sunt elementele centrale ale emisiunii. 

VIDEO. Un teaser de pe canalul de Youtube - Come Dine With Me

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • Unde dracu găsiți numai oameni uraciosi, artagosi, nesuferiti , neprietenosi care să te facă să schimbi postul ......????
  Acesta o fi rolul emisiunii ???
  Halal de cei ce au făcut selecția sau cei ce participă au știut foarte bine să-și ascundă caracterul !!!!
  Asteptam și emisiuni cu oameni de la care poți învăța ceva !!!!
 • Stați liniștiți, că sigur bagă vedete din sezonul 2 și se va duce de râpă. Hai cu Ruby, Vârciu, Kiriță și Dorian Popa.
 • cred ca va fi interesant atat timp cat exista naturalete si nu regie ieftina pentru a mari audientele artificial
 • Sa fim seriosi. Nu e vreun plus ca este fara vedete. Va fi doar mai ieftin pentru antena. :))
 • Pentru cei care nu stiu,acesta este adevaratul format al "Cireasa de pe tort",varianta romaneasca cu 'vedete' fiind o struțo cămilă!
 • Probabil,se fac pachete de dus la Rahova,la tatucul LIVIU...Delegația va fi formată din..Stoiceasca,Gadea,Badea....iar,pe post de snipper,pt protecție si paza,Radu Tudor,ca tot se da grozav ca stie militarie.
 • Toti cei care stiu emisiunea Cireasa de pe tort isi dau seama ca e acelasi format doar ca fara vedete. Nu se mai dau banii vedetelor si se dau unui om simplu ceea ce e un plus dar fiind fara vedetele autohtone de pe la Antena e greu sa prinda la publicul lor.

Trimite un comentariu