Skip to main content

Antena 1 anunţă o nouă emisiune culinară. Au început înscrierile

 
Antena 1 anunţă o nouă emisiune culinară. Au început înscrierile

Antena 1 anunţă o nouă emisiune de gătit pentru această vară. Se numeşte „Gazda Perfectă” şi are la bază un format internaţional.

Publicitate

Concurenţii vor fi aleşi prin casting, iar înscrierile se pot face pe site-ul postului de televiziune. Cinci oameni din întreaga ţară vor fi puşi în situaţia de a a-şi demonstra abilităţile de „gazdă”, anunţă aceeaşi sursă.

Concret, fiecare dintre cei cinci trebuie să pregătească o masă şi atmosferă primitioare în casele lor. Ceilalţi patru vor mânca, pe rând, în casa unui dintre ei, in fiecare zi a săptămânii.

La finalul fiecărei cine, concurenţii vor oferi puncte celui care a fost gazdă, cu laude sau critici. La sfârşitul ediţiei cel care acumulează cel mai mare punctaj, va primi titlul de „Gazda Perfectă” şi un premiu de 10.000 de lei.

„Gazda Perfectă conturează portretul românului bucuros de musafiri, omul de rând care se pregăteşte în fel şi chip atunci când ştie că trebuie să îşi impresioneze invitaţii. Acţiunea show-ului se va construi în jurul cinelor care aduc la un loc personalităţi diferite, oameni cu preferinţe şi obiceiuri diferite, lucru care va face de altfel şi deliciul telespectatorilor”, completează sursa citată.

Show-ul va fi programat în day-time şi se bazează pe formatul internaţional „Come dine with me”, difuzat în peste 40 de ţări, printre care SUA, Italia, Spania, Anglia sau Franţa. Astfel, cinci concurenţi, cinci zile şi cinci case diferite sunt elementele centrale ale emisiunii.

VIDEO. Un teaser de pe canalul de Youtube - Come Dine With Me

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Frunza Frunza
    Unde dracu găsiți numai oameni uraciosi, artagosi, nesuferiti , neprietenosi care să te facă să schimbi postul ......????
    Acesta o fi rolul emisiunii ???
    Halal de cei ce au făcut selecția sau cei ce participă au știut foarte bine să-și ascundă caracterul !!!!
    Asteptam și emisiuni cu oameni de la care poți învăța ceva !!!!
  • IORDACHE NICOLETA IORDACHE NICOLETA
    Vreau sa ma inscriu la un concurs, la horia sau gazda perfecta...multumesc
  • Afi Afi
    Stați liniștiți, că sigur bagă vedete din sezonul 2 și se va duce de râpă. Hai cu Ruby, Vârciu, Kiriță și Dorian Popa.
  • bing bing
    cred ca va fi interesant atat timp cat exista naturalete si nu regie ieftina pentru a mari audientele artificial
  • F F
    Sa fim seriosi. Nu e vreun plus ca este fara vedete. Va fi doar mai ieftin pentru antena. :))
  • JFK JFK
    Pentru cei care nu stiu,acesta este adevaratul format al "Cireasa de pe tort",varianta romaneasca cu 'vedete' fiind o struțo cămilă!
  • marian marian
    Familia Observator va juriza diseara. trebuia pus varanul ca sa-i duca mancarea sefului sau la BECIUL DOMNESC,
  • Cris Cris
    Probabil,se fac pachete de dus la Rahova,la tatucul LIVIU...Delegația va fi formată din..Stoiceasca,Gadea,Badea....iar,pe post de snipper,pt protecție si paza,Radu Tudor,ca tot se da grozav ca stie militarie.
  • Georgian Georgian
    Toti cei care stiu emisiunea Cireasa de pe tort isi dau seama ca e acelasi format doar ca fara vedete. Nu se mai dau banii vedetelor si se dau unui om simplu ceea ce e un plus dar fiind fara vedetele autohtone de pe la Antena e greu sa prinda la publicul lor.
  • Cristi Cristi
    Cireasa de pe tort ?
  • Haha Haha
    Cireasa de pe tort varianta fara vedete
  • dalien dalien
    adica 'cireasa de pe tort' fara vedete, cum ar veni

Trimite un comentariu

sus