Skip to main content

Antena Stars va avea o nouă emisiune matrimonială. Fiecare cuplu va fi izolat de restul concurenţilor

 
Iuliana Călinescu
Iuliana Călinescu

Postul de televiziune Antena Stars va avea o nouă emisiune matrimonială. Şase cupluri îşi vor „testa” iubirea, izolate de restul concurenţilor. Se numeşte „Dragoste fãrã secrete” şi începe duminică, 19 mai, de la ora 18:45.

Publicitate

Va fi programată de două ori pe zi, timp de cinci zile pe săptămână, iar sâmbăta va avea o gala retrospectivă. Mai exact:

 • Luni - vineri, de la ora 12:00 şi seara, de la ora 18:45

Emisiunea va fi prezentată de actriţa Iuliana Călinescu (foto). A absolvit UNATC şi joacă pe scenă la Teatrul Naţional Bucureşti.

Pănă acum, de la ora 18:45, era programată emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, prezentantă de Gabriela Cristea (acum în concediu de maternitate) şi ulterior Bianca Sârbu. Emisiunea a intrat în vacanţă şi va reveni cu un nou sezon la toamnă.

Formatul emisiunii

Şase cupluri vor intra emisiune pentru a-şi testa iubirea, timp de 100 de zile. Fiecare cuplu va fi izolat de lumea exterioarã, inclusiv de restul concurenţilor. Cu aceştia din urmă vor interacţiona doar o oră pe săptămână.

„În cele trei luni de emisie, oricare dintre cei doisprezece nu îşi va putea vedea decât partenerul de viaţă”, notează reprezentanţii postului.

De asemenea, nu vor avea acces la telefon sau internet. Premiul pus la bătaie este un apartament cu două camere într-un ansamblu rezidenţial din Bucureşti.

Totodatã, telespectatorii aceştia vor avea acces pe o platforma online în care vor putea urmãri concurenţii, în direct, 24 din 24 de ore. Aceştia vor şi vota un favorit, o singură dată pe zi.

Voturile hotãrãsc cine iese din competiţie şi cine rãmâne. În fiecare lunã, un cuplu va fi eliminat, iar altul îi va lua locul.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Streza Mariana Streza Mariana
  Narcisa da din picior non-stop!AR trebui sa mearga la psiholog!
 • Streza Mariana Streza Mariana
  Schimbati moderatoarea, e jalnica!!!
 • MIHAELA SANDA CENUSE MIHAELA SANDA CENUSE
  CÂND SE DIFUZEAZĂ EMISIUNEA:TE IUBESC DE NU TE VEZI??!!
 • MIHAELA SANDA CENUSE MIHAELA SANDA CENUSE
  CÂND SE MAI DIFUZEAZĂ EMISIUNEA TE IUBESC DE NU TE VEZI??!!
 • Costy Costy
  De *** toate stirile astea false împreună cu cancan.ro
 • geo geo
  Te iubesc de nu te vezi nu a intrat in vacanta, asa cum sustineti.
  Cel putin deocamdata.
  Mai dati si voi drumul la tv sau macar urmariti programul TV, inainte de a scrie lucruri nerealiste !

Trimite un comentariu

sus