Skip to main content

Antena Stars va avea o nouă emisiune matrimonială. Fiecare cuplu va fi izolat de restul concurenților

 
Antena Stars va avea o nouă emisiune matrimonială. Fiecare cuplu va fi izolat de restul concurenților
Iuliana Călinescu

Postul de televiziune Antena Stars va avea o nouă emisiune matrimonială. Șase cupluri își vor „testa” iubirea, izolate de restul concurenților. Se numește „Dragoste fãrã secrete” și începe duminică, 19 mai, de la ora 18:45

Publicitate

Va fi programată de două ori pe zi, timp de cinci zile pe săptămână, iar sâmbăta va avea o gala retrospectivă. Mai exact:

  • Luni - vineri, de la ora 12:00 şi seara, de la ora 18:45

Emisiunea va fi prezentată de actrița Iuliana Călinescu (foto). A absolvit UNATC și joacă pe scenă la Teatrul Național București. 

Pănă acum, de la ora 18:45, era programată emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, prezentantă de Gabriela Cristea (acum în concediu de maternitate) și ulterior Bianca Sârbu. Emisiunea a intrat în vacanță și va reveni cu un nou sezon la toamnă. 

Formatul emisiunii

Șase cupluri vor intra emisiune pentru a-și testa iubirea, timp de 100 de zile. Fiecare cuplu va fi izolat de lumea exterioarã, inclusiv de restul concurenților. Cu aceștia din urmă vor interacționa doar o oră pe săptămână.

„În cele trei luni de emisie, oricare dintre cei doisprezece nu își va putea vedea decât partenerul de viață”, notează reprezentanții postului.

De asemenea, nu vor avea acces la telefon sau internet. Premiul pus la bătaie este un apartament cu două camere într-un ansamblu rezidențial din București. 

Totodatã, telespectatorii aceştia vor avea acces pe o platforma online în care vor putea urmãri concurenții, în direct, 24 din 24 de ore. Aceștia vor și vota un favorit, o singură dată pe zi.

Voturile hotãrãsc cine iese din competiţie şi cine rãmâne. În fiecare lunã, un cuplu va fi eliminat, iar altul îi va lua locul. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu