Skip to main content

Pro TV scoate lumea la vot. Ştirile Pro TV au lansat campania E.U. Yes la vot

 
Pro TV scoate lumea la vot. Ştirile Pro TV au lansat campania E.U. Yes la vot

Ştirile Pro TV au lansat E.U. Yes la vot, o campanie de informare cu privire la importanţa votului, de data aceasta european.

Publicitate

Pe data de 26 mai vor avea loc alegerile europarlamentare, când românii vor decide care sunt candidaţii pe care vor să îi trimită la Bruxelles pentru a reprezenta România în Parlamentul European.

Astfel, în fiecare zi, la Ştirile Pro TV de la ora 19 vor fi prezentate importanţa alegerii europarlamentarilor şi impactul voturilor asupra comunităţii europene.

Reportajele au subiect sprijinul pe care Uniunea Europeană îl acordă cetăţenilor, fondurile europene de dezvoltare şi ce înseamnă dublul standard şi cum se sancţionează.

Reporterii campaniei E.U. Yes la vot sunt Rareş Năstase şi Camelia Donţu.

Rareş Năstase:

Pe 26 mai sunt alegeri la care toţi trebuie să participăm, e dreptul şi datoria noastră să ieşim la vot pentru că sunt alegeri care vor determina directia pe care o vom urma, cu toţii.

Sunt alegeri ce vor avea un impact direct în viaţa noastră, să înţelegem că aceste alegeri vor influenţa în mare măsură ce ni se va întâmpla pe stradă, in oraşul, în comunitatea in care locuim, fie că trăim în ţară sau în diaspora.

Pentru că Uniunea Europeană vine cu măsuri, cu norme, cu finanţare şi cu ghiduri de aliniere la… normalitate. Trebuie să votăm şi să ne asumăm pe cine trimitem în Parlamentul European să ne reprezinte cât mai bine interesele.

Pro TV a mai ieşit la vot şi în urmă cu aproape cinci ani, când au avut loc alegerile prezidenţiale. Campania se numea Yes la vot şi avea scopul de a atrage cât mai mulţi români la urne.

Campania avea şi un micro-site în care erau prezentate date despre candidaţi, harta secţiilor de votare sau alte informaţii despre alegeri.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus