Skip to main content

Pro TV scoate lumea la vot. Știrile Pro TV au lansat campania E.U. Yes la vot

 
Pro TV scoate lumea la vot. Știrile Pro TV au lansat campania E.U. Yes la vot

Știrile Pro TV au lansat E.U. Yes la vot, o campanie de informare cu privire la importanța votului, de data aceasta european.

Publicitate

Pe data de 26 mai vor avea loc alegerile europarlamentare, când românii vor decide care sunt candidații pe care vor să îi trimită la Bruxelles pentru a reprezenta România în Parlamentul European.

Astfel, în fiecare zi, la Știrile Pro TV de la ora 19 vor fi prezentate importanța alegerii europarlamentarilor și impactul voturilor asupra comunității europene.

Reportajele au subiect sprijinul pe care Uniunea Europeană îl acordă cetățenilor, fondurile europene de dezvoltare și ce înseamnă dublul standard și cum se sancționează.

Reporterii campaniei E.U. Yes la vot sunt Rareș Năstase și Camelia Donțu.

Rareș Năstase:

Pe 26 mai sunt alegeri la care toți trebuie să participăm, e dreptul și datoria noastră să ieșim la vot pentru că sunt alegeri care vor determina directia pe care o vom urma, cu toții.

Sunt alegeri ce vor avea un impact direct în viața noastră, să înțelegem că aceste alegeri vor influența în mare măsură ce ni se va întâmpla pe stradă, in orașul, în comunitatea in care locuim, fie că trăim în țară sau în diaspora.

Pentru că Uniunea Europeană vine cu măsuri, cu norme, cu finanțare și cu ghiduri de aliniere la… normalitate. Trebuie să votăm și să ne asumăm pe cine trimitem în Parlamentul European să ne reprezinte cât mai bine interesele.

Pro TV a mai ieșit la vot și în urmă cu aproape cinci ani, când au avut loc alegerile prezidențiale. Campania se numea Yes la vot și avea scopul de a atrage cât mai mulți români la urne.

Campania avea și un micro-site în care erau prezentate date despre candidați, harta secțiilor de votare sau alte informații despre alegeri.

 

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Trimite un comentariu