Skip to main content

CE DERAPAJ! Cancan şi un titlu ca în preistoria tabloidului. Spoiler: nu a murit cine credeţi că a murit

 
CE DERAPAJ! Cancan şi un titlu ca în preistoria tabloidului. Spoiler: nu a murit cine credeţi că a murit

Un titlu desprins din preistoria tabloidului, publicat de cancan.ro. Un titlu care nu are nevoie de prea multe comentarii.

Publicitate

"Zi de doliu în showbiz-ul din România", scrie cancan. "A murit Elena Cârstea. Simona Suhoi a făcut anunţul", titrează tabloidul.

Un titlu însoţit de o poză cu timbur mare, galben, cu text negru: Doliu în showbiz.

S-a stins Elena Cârstea? Da, dar altă Elena Cârstea, nu cea la care v-ar fi dus gândul.

Aflăm din text:

"Showbiz-ul din România este în doliu! A murit Elena Cârstea, iar Simona Suhoi, ex-Sensual, a făcut tristul anunţ", începe articolul.

Şi continuă, cu răspunsul:

"Bunica Simonei este femeia care s-a stins în urmă cu doar câteva zile. Era un cunoscut artist plastic din România.

Pictoriţa Elena Cârstea, proprietar al Galeriei 15 din Bucureşti, a murit la 87 de ani. Femeia era şi bunica Simonei Suhoi (ex-Sensual)."

Specialiştii în titluri "A murit"

Cancan.ro este plin de titluri de tipul "A murit".

Merg astfel de titluri?

Traficul arată că da!

În luna aprilie, cancan.ro a fost site-ul cu cele mai multe afişări din România (a doua lună consecutiv): 76 de milioane de afişări (potrivit BRAT).

A fost mai citit decât sport.ro (64 de milioane), gsp.ro (62 de milioane), digisport.ro, fanatik.ro, ŞtirileProTV.ro (52 de milioane), Adevărul.ro şi Digi24.ro (în jur de 45 de milioane de afişări în aprilie).

Citeşte şi: Cancan.ro, site-ul lunii, după afişări. Specialiştii în titluri "A MURIT". Adevărul, primul la unici. Capital.ro a ieşit din top după sancţiunea de la BRAT

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Valentina mircea Valentina mircea
    Nu gasesc cuvinte prin care sa-mi exprim parerea despre jurnalistii de la cancan.ro fara sa jugnesc. Da, citesc titlul, este socant. Deschid repede articolul sa vad amanuntele dar cand imi dau seama ca e cu totul altceva nu ma mai intereseaza. Imi spun: “ Ce ***!” Si inchid. Oare cei care aleg titlurile chiar sunt jurnalisti cu studii in jurnalism?! Nu cred.

Trimite un comentariu

sus